Μπράουν : «Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη φυσική κατάσταση»

Μπράουν : «Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη φυσική κατάσταση»

Ο φόργουορντ των Σέλτικς στάθηκε στον ρυθμό που λείπει από την ομάδα του αυτό το διάστημα και το γεγονός πως πρέπει να ανεβάσουν άπαντες ρυθμούς, λίγο πριν την επιστροφή στου ΝΒΑ.

Αυτήν την περίοδο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, το σημαντικότερο όλων, πέρα από την ασφάλεια των συμμετεχόντων, είναι να βρεθεί η χημεία στις ομάδες της λίγκας.
Το ΝΒΑ σιγά σιγά επιστρέφει, με τους Σέλτικς να είναι από τις ομάδες που έχουν πολλά περιθώρια για να πρωταγωνιστήσουν.

Από την άλλη, η αποχή ήταν μεγάλη και είναι αναμενόμενο να λείπει ο ρυθμός. Καλά τα φιλικά όμως αρκούν για να συμβεί αυτό;

O Τζέιλεν Μπράουν στάθηκε στην φυσική κατάσταση της ομάδας της Βοστώνης που σύμφωνα με τον ίδιο θα έπρεπε να βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ των Σέλτικς, μίλησε για αυτήν και τόνισε ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα περίμενε και αυτός αλλά και το τεχνικό τιμ.

«Η φυσική μας κατάσταση δεν βρίσκεται στο επίπεδο που νομίζαμε ότι είναι. Πρώτα, θα πρέπει ο καθένας να ανησυχεί για τον εαυτό του για να γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι είναι σημαντικό για εμάς», ανέφερε ο παίκτης των Σέλτικς σε Μέσο της Βοστώνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ