Σε καραντίνα ο Πόρζινγκις, έχασε το ματς με τους Πέισερς

Σε καραντίνα ο Πόρζινγκις, έχασε το ματς με τους Πέισερς

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις μπήκε σε καραντίνα για 24 ώρες και έχασε το ματς κόντρα στους Πέισερς για έναν ανούσιο λόγο.

Ο άσος των Ντάλας Μάβερικς, ο Κριστάπς Πόρζινγκις, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς την Κυριακή, καθώς υποχρεώθηκε σε 24ωρη καραντίνα αφού το Σάββατο έχασε το καθιερωμένο τεστ για τον COVID-19.

Ο προπονητής των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ είπε ότι ο Πορζίνγκις ξέχασε να κάνει το τεστ και αργότερα ζήτησε συγνώμη. Σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Λετονός θα πρέπει να βρεθεί αρνητικός στον COVID-19 πριν μπορέσει να επανέλθει στην ομάδα.

«Απλά ξέχασε ότι έπρεπε να κάνει το τεστ», δήλωσε ο Καρλάιλ σε δημοσιογράφους και συνέχισε: «Όταν συμβεί αυτό, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην ομάδα την επόμενη μέρα. Θα κάνει το τεστ σήμερα (Κυριακή) και πιστεύω ότι θα μπορέσει να επανέλθει τη Δευτέρα.

Ήταν πολύ μεταμελημένος και πραγματικά ένιωθε άσχημα που απογοήτευσε την ομάδα. Κάτι σαν αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι όλοι μπορούμε να πάρουμε ως προειδοποιητική ιστορία. Απλώς πρέπει να θυμόμαστε ότι οι λεπτομέρειες της κατάστασης που βρισκόμαστε είναι πολύ, πολύ σημαντικές».

Ο Πορζίνγκις δεν είναι ο πρώτος παίκτης του NBA που έχασε ένα τεστ. Ο φόργουορντ των Ντένβερ Νούγκτς, ο Πολ Μίλσαπ, επίσης, ξεχάστηκε και ως εκ τούτου έχασε το φιλικό του Σαββάτου εναντίον της Νέας Ορλεάνης, καθώς βρισκόταν σε 24ωρη καραντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ