Χυδαία επίθεση της Ραχήλ Μακρή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (pic)

Χυδαία επίθεση της Ραχήλ Μακρή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (pic)

Η Ραχήλ Μακρή, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε κι αυτή με τη σειρά της χυδαία ρατσιστική επίθεση κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Ραχήλ Μακρή, που ήταν πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε κι αυτή με τη σειρά της ρατσιστική επίθεση κατά του σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η πρώην βουλευτής προχώρησε σε ένα απαράδεκτο ποστάρισμα για τον Greek Freak με αφορμή όσα είπε σε συνέντευξή του στο Bleacher Report πριν από μερικές μερες.

Σε αυτήν τη συνέντευξη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Όπως αποκάλυψε, ζούσε συνέχεια με τον φόβο ότι οι γονείς του θα απελαθούν. Και επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα λευκών όπου μπορεί η ζωή κάποιου με το δικό του χρώμα να γίνει δύσκολη, τονίζοντας ότι αντιμετώπιζε ρατσισμό και αρνητικά σχόλια.

Με αφορμή αυτήν τη συνέντευξη, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε χυδαία στον Γιάννη, όπως συνέβη τις προηγούμενες μέρες τόσο με τον Κυριάκο Βελόπουλο, αλλά και με τον Κωνσταντίνο Καλέμη, γράφοντας στο Facebook χαρακτηριστικά: «Πάρε το π%υλ% και πίσω την ελληνική ιθαγένεια».

Δείτε την ανάρτηση της:

Πάρε το πούλο και πίσω την ελληνική ιθαγένεια.

Δημοσιεύτηκε από Ραχήλ Μακρή στις Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ