Ρέντικ : «Δεν μας ενδιαφέρει αν παρακολουθεί NBA ο Τραμπ»

Ρέντικ : «Δεν μας ενδιαφέρει αν παρακολουθεί NBA ο Τραμπ»

Τη γνώμη του πως δεν ενδιαφέρει κανέναν εάν βλέπει NBA, ο Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ μετά το «τιτίβισμα» του Αμερικανού προέδρου.

Μετά από περίπου έξι μήνες, το NBA έκανε το επίσημο restart. Παίκτες, προπονητές και σταφ, κινούνται σε αγωνιστικούς ρυθμούς πλέον, παλεύοντας παράλληλα κατά της αστυνομικής βίας.

Όλοι γονατίζουν κατά τη διάρκεια του Εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση στους Αφροαμερικανούς. Αυτή η πράξη δεν άρεσε… καθόλου στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος με ένα τουίτ, χαρακτήρισε το παιχνίδι «τελειωμένο».

«Ανυπομονώ για την επιστροφή του αθλητισμού, αλλά κάθε φορά που βλέπω έναν παίκτη να γονατίζει κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου, ένα σημάδι ασέβειας στην πατρίδα και τη σημαία, το παιχνίδι τελειώνει για μένα».

Πάνω σε αυτό μίλησε ο πολύπειρος γκαρντ των Πέλικανς, Τζέι Τζέι Ρέντικ, κάνοντας λόγο για αδιαφορία προς το πρόσωπο του Τράμπ. «Πρώτα απ’ όλα δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κανείς στο NBA αν ο Τραμπ βλέπει μπάσκετ. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο. Θεωρώ ότι κάθε φορά που κάνει tweet θέλει να διχάζει, θέλει να υποκινήσει και να ενθαρρύνει τη βάση του. Το tweet του δεν ήταν διαφορετικό από τα άλλα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ