Φοβερός Γουίλιαμσον καθάρισε τους Γκρίζλις, νίκες για Σίξερς, Νάγκετς και Πέισερς (vids)

Φοβερός Γουίλιαμσον καθάρισε τους Γκρίζλις, νίκες για Σίξερς, Νάγκετς και Πέισερς (vids)

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Πέλικανς επί των Γκρίζλις, ενώ με νίκες συνέχισαν και οι Σίξερς, οι Νάγκετς και οι Πέισερς.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είδε τον χρόνο συμμετοχής του να αυξάνεται και ξέσπασε στους Γκρίζλις, οδηγώντας τους Πέλικανς στη νίκη με 109-99. Ο ρούκι των πελεκάνων ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, δείχνοντας σε τρομερή κατάσταση.

Ο Ίνγκραμ με 24 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ρέντικ να προσθέτει 16 πόντους και τους Χόλιντεϊ και Χαρτ να προσθέτουν από 15 πόντους. Για τους Γκρίζλις, ο Τζάκσον είχε 22 πόντους, ο Άλεν 17 πόντους και ο Μπρουκς 15 πόντους, ενώ ο Μοράντ έμεινε στους 11 πόντους με 5/21 σουτ.

Ματσάρα ανάμεσα στους Σίξερς και τους Σπερς, με την Φιλαντέλφεια να παίρνει τη νίκη με 132-130 με ήρωα τον Σέικ Μίλτον, ο οποίος σημείωσε ένα τεράστιο τρίποντο με 7 δευτερόλεπτα να μ΄νουν για το τέλος.

Ο Εμπίντ με 27 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον Χάρις να προσθέτει 25 πόντους και τον Ρίτσαρντσον 19 πόντους. Για τους Σπερς, ο ΝτεΡόζαν είχε 30 πόντους, ο Γκέι 24 πόντους και ο Γουάιτ 20 πόντους.

Οι Νάγκετς πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Θάντερ, στο κορυφαίο ίσως ματς στο Ορλάντο, με το Ντένβερ να επικρατεί με 121-113 μετά από παράταση.

Ο Πόρτερ με 37 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Γιόκιτς να προσθέτει 30 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ και τους Μίλσαπ, Μόντε Μόρις από 17 πόντους. Για τους Θάντερ, ο Γκίλγκεους-Αλεξάντερ είχε 24 πόντους, ο Πολ 23 πόντους και ο Γκαλινάρι 20 πόντους.

Οι Πέισερς πήραν μια άνετη νίκη επί των Γουίζαρντς με 111-100, με τους μάγους να μην μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί μετά την επανέναρξη.

Ο Γουόρεν μετά τους 53 πόντους στο ματς με τους Σίξερς, σταμάτησε αυτή τη φορά στους 34 πόντους, όντας ο ηγέτης της ομάδας του, με τον Μπρόγκντον να προσθέτει 20 πόντους και τους Τέρνερ και Χόλιντεϊ από 17 πόντους. Για τους Γουίζαρντς, ο Μπράιαντ είχε 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Ρόμπινσον 17 πόντους και ο Νέιπιερ 16 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ