Διέλυσαν τους Νετς οι Σέλτικς, ασταμάτητοι οι Ράπτορς (vids)

Διέλυσαν τους Νετς οι Σέλτικς, ασταμάτητοι οι Ράπτορς (vids)

Οι Σέλτικς δεν λυπήθηκαν καθόλου τους Νετς και τους διέλυσαν με 149-115, ενώ με νίκες συνέχισαν οι εκπληκτικοί Ράπτορς αλλά και οι Σίξερς.

Oι Σέλτικς δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν στην άνετη νίκη με 149-115 απέναντι στους αποδεκατισμένους Νετς και να διατηρήσουν το προβάδισμα για την 3η θέση στην Ανατολή.

Οι Κέλτες έπαιξαν σοβαρά, επικράτησαν με το ευρύ 149-115 και φτάνοντας το ρεκόρ τους στο 45-23 συνεχίζουν να είναι το φαβορί για την 3η θέση της Ανατολής.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπράουν με 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τέιτουμ με 19 και Χέιγουορντ, Ουίλιαμς με 18. Για του ηττημένους ο Μάρτιν είχε 20 και ο Χάρις 14.

Οι Ράπτορς παίζουν ως πρωταθλητές στη «Φούσκα του Ορλάντο» πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη, με τους Μάτζικ να είναι το νέο τους θύμα το οποίο και κέρδισαν με 109-99.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο ΦανΦλιτ που είχε 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Σιακάμ, Πάουελ και Γκασόλ με 15, 14 και 13 αντίστοιχα. Για του ηττημένους οι Φουρνιέ και Ρος είχαν από 15 και ο Βούτσεβιτς 12, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη.

Οι Σίξερς νίκησαν δύσκολα τους Γουίζαρντς με 107-98, όμως πέρα από την κακή εμφάνιση της ομάδας αυτό που προβλημάτισε περισσότερο ήταν ο τραυματισμός του Μπεν Σίμονς, ο οποίος αποχώρησε στην τρίτη περίοδο με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Ο Εμπίντ με 30 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Χάρις να προσθέτει 17 πόντους και τον Ρίτσαρντσον 15 πόντους. Για τους Γουίζαρντς, ο Μπράιαντ και ο Ρόμπινσον είχαν από 19 πόντους και ο Μπράουν 17 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ