ΛεΜπρόν για Τραμπ : «Κανείς στο ΝΒΑ δεν λυπάται που δεν βλέπει αγώνες»

ΛεΜπρόν για Τραμπ : «Κανείς στο ΝΒΑ δεν λυπάται που δεν βλέπει αγώνες»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απάντησε στις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ πως δεν παρακολουθεί ματς του ΝΒΑ με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε και πάλι με το ΝΒΑ και κυρίως με τους παίκτες και τους προπονητές που γονατίζουν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας αισχρή τη συγκεκριμένη κίνηση, τονίζοντας παράλληλα πως για αυτό τον λόγο δεν βλέπει ΝΒΑ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ωστόσο δεν άφησε αναπάντητη την τοποθέτηση του προέδρου των ΗΠΑ και απάντησε στις δηλώσεις του λέγοντας ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα… λείψει σε κανέναν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ούτε αυτόν ούτε τη λίγκα γενικότερα.

«Δε νομίζω ότι λυπάται κανείς στην μπασκετική κοινότητα επειδή δεν θα παρακολουθεί τους αγώνες», δήλωσε σχετικά ο σταρ των Λέικερς, για να προσθέσει με νόημα στην συνέχεια αναφερόμενος έμμεσα στο γεγονός ότι είναι γνωστή η κόντρα του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ: «Αυτό είναι το μόνο που θα πω επί του θέματος. Ξέρω ήδη τι θα γίνει επειδή το είπα αυτό, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο».

Στην συνέχεια πάντως ο Τζέιμς αναφέρθηκε έμμεσα στον Τραμπ, αφού τόνισε ότι πλησιάζουν οι εκλογές των ΗΠΑ και είναι μία καλή στιγμή για τους πολίτες της χώρας να στείλουν την δική τους απάντηση:

«Νομίζω ότι το παιχνίδι μας βρίσκεται σε εξαιρετική θέση και έχουμε φιλάθλους σε όλο τον κόσμο που το λατρεύουν και προσπαθούμε να του δώσουμε αυτό που θέλει. Την ίδια στιγμή όμως ο κόσμος σέβεται και τα υπόλοιπα πράγματα που μπορούμε να φέρουμε εκτός γηπέδου και τα αναγνωρίζει.

Ελπίζω όλοι, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και μεγέθους, να αντιληφθούν το είδος της ηγεσίας που έχουμε αυτή τη στιγμή και να καταλάβουν ότι πλησιάζει ο Νοέμβριος, σε μία μεγάλη στιγμή για μας τους Αμερικανούς. Αν συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτό, να λέμε ότι θέλουμε κάτι καλύτερο, θέλουμε αλλαγή, έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Το παιχνίδι όμως θα συνεχιστεί και χωρίς αυτόν (Τραμπ) να έχει τα μάτια του πάνω του. Μπορώ να μιλήσω όση ώρα θέλετε για το παιχνίδι που αγαπάω. Δε θα μπορούσε να μας νοιάζει λιγότερο ότι δε μας παρακολουθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ