Οι υποψήφιοι… πρώτοι σε όλες τις κατηγορίες του ΝΒΑ (pic)

Οι υποψήφιοι… πρώτοι σε όλες τις κατηγορίες του ΝΒΑ (pic)

Το ΝΒΑ γνωστοποίησε τους υποψήφιους που θα παλέψουν για τη πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κυριαρχεί σε MVP και καλύτερο αμυντικό.

Και επίσημα ανακοινώθηκαν εκείνοι που καλούνται να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία στο ΝΒΑ.

Εκτός από την μάχη που καλούνται να δώσουν στα παρκέ του Ορλάντο, οι αθλητές της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης του πλανήτη θα δώσουν και μία αντίστοιχη για τις ατομικές διακρίσεις τους.

Αναλυτικά:

Για τον MVP οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν έχουν τις δικιές του πιθανότητες να βρεθούν στην κορυφή, ενώ οι δύο πρώτοι δεν είναι απίθανο να βρεθούν στους τελικούς.

Στο βραβείο του αμυντικού της χρονιάς… κονταροχτυπιούνται οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ρούντι Γκομπέρ και Άντονι Ντέιβις μετά την εξαιρετική σεζόν που έχουν κάνει και οι τρεις σταματώντας τις περισσότερες προσπάθειες των αντιπάλων επιθετικών.

Rookie της χρονιάς θα είναι ένας εκ των Ζάιον Ουίλιαμσον, Κέντρικ Ναν και Τζα Μοράντ καθώς όλοι τους έχουν «κλέψει» τη παράσταση τη πρώτη τους σεζόν στο ΝΒΑ.

Οι Λούκα Ντόντσιτς, Μπαμ Αντεμπάγιο και Μπράντον Ίνγκραμ είναι οι τρεις αθλητές που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη βελτίωση σύμφωνα με τους «ειδικούς», ενώ καλύτερος 6ος παίκτης αναμένεται να είναι ένας από τους Λου Ουίλιαμς, Ντένις Σρέντερ και Μοντρέζλ Χάρελ.

Στην κορυφή της λίστας για τον καλύτερο προπονητή είναι οι Μάικ Μπούντενχόλζερ των Μπακς, Μπίλι Ντόνοβαν των Θάντερ, Νικ Νερς των Ράπτορς.

Η μάχη αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ