Φοβερός Ντόντσιτς: «Δεν αξίζω να είμαι στη λίστα, βάλτε τον Γκράχαμ»

Φοβερός Ντόντσιτς: «Δεν αξίζω να είμαι στη λίστα, βάλτε τον Γκράχαμ»

Ο σταρ των Μάβερικς τόνισε ότι πρέπει ο παίκτης των Χόρνετς να συμπεριληφθεί αντ' αυτού στη λίστα με τους πιο βελτιωμένους παίκτες του ΝΒΑ.

Εκτός από φοβερός παίκτης, είναι και ένας αδαμάντινος χαρακτήρας. Στη Μαδρίτη το ήξεραν αυτό αναφορικά με τον Λούκα Ντόντσιτς, όποτε θα τον μάθουν και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο σταρ των Μάβερικς προχώρησε λοιπόν σε μία δήλωση που προκαλεί εντύπωση. Στο άκουσμα πως ειναι στην λίστα των πιο βελτιωμένων παικτών στο NBA υποστήριξε ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται αυτός εκεί αλλά ο Ντεβόντε Γκράχαμ.

Ο γκαρντ των Χόρνετς άλλαξε. Έγινε καλύτερος και από τους 4,7 πόντους και τις 2,6 ασίστ ανά παιχνίδι της σεζόν 2018-19, έφτασε στους 18,2 και 7,5 αντίστοιχα, ενώ πραγματοποίησε και 50 περισσότερες εμφανίσεις ως βασικός. Για αυτό ο Ντόντσιτς μίλησε με τα καλύτερα γι αυτόν.

«Βγάλτε με έξω από τη λίστα και βάλτε τον Ντεβόντε Γκράχαμ. Δεν αξίζω να είμαι εκεί» δήλωσε ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος θα μπορούσε να είναι και υποψήφιος για MVP της κανονικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ