Ολυμπιακός : «Μέχρι και στην 15η θέση του Draft ο Ποκουσέφσκι»

Ολυμπιακός : «Μέχρι και στην 15η θέση του Draft ο Ποκουσέφσκι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πασίγνωστου Bleacher Report, ο Σέρβος είναι από τα λαβράκια του φετινού Draft και είναι πιθανόν να τον δούμε πολύ ψηλά στις επιλογές των ομάδων.

Ως κορυφαίο… λαβράκι του draft του ΝΒΑ παρουσιάζουν τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι οι ειδικοί του Bleacher Report! H πασίγνωστη ιστοσελίδα από της ΗΠΑ προχώρησε σε ειδικό αφιέρωμα για τον παίκτη του Ολυμπιακού τονίζοντας ότι είναι από αυτούς που μπορούν να βρεθούν από την 30 έως και την 15η θέση των επιλογών των ομάδων της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Σύμφωνα με το κείμενο του «BR» ο Ποκουσέφσκι πρόκειται για ένα κρυμμένο ταλέντο… λοταρίας, τονίζοντας πως είναι ψηλός και διαθέτει πολύ καλή μηχανική στο σουτ του, ενώ αναφέρθηκε και στα εξαιρετικά ποσοστά του στο Πανευρωπαϊκό U18, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε κατά μέσο όρο 1,5 τρίποντα, 3,7 ασίστ και 4,0 μπλοκ σε 25,0 λεπτά ανά παιχνίδι.

Ταυτόχρονα έγινε σύγκριση  με τους υπόλοιπους αθλητές των κολεγίων, τονίζοντας πως έχει πετύχει κάτι που κανείς δεν έχει καταφέρει από αυτήν την φουρνιά καθώς στην Ελλάδα έχει σε μόλις 11 παιχνίδια, είχε 17 τρίποντα, 34 ασίστ και 20 μπλοκ παίζοντας 23.1 λεπτά ανά παιχνίδι.

Σχετικά με τις αδυναμίες του, το Bleacher τονίζει πως θέλει δουλειά στο κορμί του, παρότι έχει μακριά χέρια δεν μπορεί ακόμα να ελέγξει το σώμα του και να χαμηλώσει όσο χρειάζεται και υποστηρίζει πως: «Όσο το σώμα και η πειθαρχία του βελτιώνονται υπό την καθοδήγηση των προπονητών του NBA, το επίπεδο δεξιοτήτων και η κίνηση του Ποκουσέφσκι είναι πολύ ξεχωριστά για να μην προσεχθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ