Κιντ : «Αξίζει να βρίσκεται στο All Star Game ο Γιάννης»

Κιντ : «Αξίζει να βρίσκεται στο All Star Game ο Γιάννης»

Ο προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλφουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, μίλησε για το γεγονός πως ο Greek Freak θα βρεθεί ξανά στο All Star Game λέγοντας πως το άξιζε και με το παραπάνω.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε δεύτερος στη ψηφοφορία για την επιλογή των παικτών στο All Star Game, πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη γιορτή του ΝΒΑ.  Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Έλληνας φόργουορντ έγινε ο πρώτος παίκτης των Μπακς που επιλέγεται σε δύο σερί All Star Game μετά από 38 χρόνια.

Ο Τζέισον Κιντ, προπονητής του Γιάννη στους Μπακς, αναφέρθηκε στην επιλογή του Γιάννη για το All Star και μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για αυτόν. Συγκεκριμένα είπε πως ο σούπερσταρ των ελαφιών το άξιζε και πως στο μέλλον θα βρίσκεται το όνομα του ανάμεσα σε παίκτες όπως ο Τζόρνταν, ο Κόμπε η ο ΛεΜπρόν.

«Είναι μεγάλη τιμή και την αξίζει. Όχι μόνο επειδή ψηφίστηκε. Θα ήταν σίγουρα στο All Star Game, ούτως ή άλλως. Είναι σε μια μικρή αγορά και ήταν από τους παίκτες με τις περισσότερες ψήφους στο ΝΒΑ. Είναι ένας τύπος που αρέσει στον κόσμο για όσα κάνει εντός κι εκτός παρκέ. Πάνω από όλα ενδιαφέρεται για να κερδίζει. Το έχει πει και ο ίδιος πως θα πρέπει να κριθεί από τις νίκες του. Με όλους τους σπουδαίους παίκτες αυτό γίνεται. Δείτε τον Λεμπρόν, τον Κόμπι ή τον Τζόρνταν. Όλοι τους κρίθηκαν από το πόσα κέρδισαν, όχι από τα πόσα χρήματα έβγαλαν. Λίγοι είναι σε αυτή τη λίστα και πιστεύω πως ο Γιάννης θα είναι ανάμεσά τους», ανέφερε ο προπονητής του Μιλγουόκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ