Γιάννης : «Αν θέλουμε να πάμε μακριά, θα πρέπει να παίζουμε άμυνα» (vid)

Γιάννης : «Αν θέλουμε να πάμε μακριά, θα πρέπει να παίζουμε άμυνα» (vid)

Στην αμυντική βελτίωση των Μπακς στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί των Μάτζικ τονίζοντας πως αυτή ήταν η διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς.

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των Μπακς κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι κόντρα στους Μάτζικ.

Όσα είπε:

«Όλη η ομάδα ήταν έτοιμη για αυτό το παιχνίδι. Δεν θα έλεγα πως υπήρχε φόβος, αλλά σίγουρα ήμασταν πιο ενεργοποιημένοι. Κανείς μας δεν ήθελε να βρεθούμε στο 0-2. Ακόμη και τότε θα μπορούσαμε να το ανατρέψουμε, αλλά δεν θέλεις να βρίσκεσαι σε μια τέτοια θέση, ειδικά τόσο νωρίς στα playoffs.

Ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε δυνατά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σαν ομάδα. Δεν χρειάζεται να λέμε ότι θα παίξουμε δυνατά, αλλά να το κάνουμε. Αν θέλουμε να κερδίζουμε και να πάμε μακριά, θα πρέπει να παίζουμε άμυνα. Δεν το κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, γι’ αυτό όλοι το πήραμε προσωπικά, αφού σε κανέναν μας δεν άρεσε αυτό που συνέβη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό, στο τρίτο ματς όσο και στη συνέχεια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ