Γιάννης Αντετοκούνμπο : «Δεν θα παίξουμε σαν φαβορί στο 4ο ματς»

Γιάννης Αντετοκούνμπο : «Δεν θα παίξουμε σαν φαβορί στο 4ο ματς»

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς, έστειλε το μήνυμά του για το τέταρτο ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός στη νίκη των Μπακς με τους Μάτζικ, που έφερε και το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά για τα play-off του ΝΒΑ.

Βέβαια από την μεριά του παρουσιάστηκε προσγειωμένος και τόνισε ότι ήταν μία την ατομική πρόκληση που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του και παράλληλα υποστήριξε ότι στο 4ο παιχνίδι με την ομάδα του Ορλάντο, το Μιλγουόκι δεν θα παίξει ως φαβορί.

«Προσπάθησα να παίξω σκληρά, να προστατευτώ, να ανταποκριθώ στην ατομική πρόκληση, να προσπαθήσω να είμαι ενεργός. Απλά να είμαι παντού. Ήξερα ότι αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς. Έπρεπε να κάνουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι. Παίζοντας την ίδια ομάδα για τρίτη φορά, ξέρεις τι να περιμένεις. Ξέρεις πώς θα σε φυλάνε. Ξέρεις τι να κάνεις για να ξεφύγεις, ξέρεις τι να κάνεις όταν είσαι ελεύθερος, ξέρεις από πού μπορεί να έρθει βοήθεια. Είσαι όχι πιο άνετα, απλώς περισσότερο συνειδητοποιημένος εκεί έξω», σχολίασε ο Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, ο ηγέτης των «ελαφιών» ήταν ξεκάθαρος και σε ό,τι αφορά στο τέταρτο παιχνίδι με τους «μάγους», σημειώνοντας με νόημα: «Δεν θα παίξουμε σαν φαβορί, θα αγωνιστούμε σαν αουτσάιντερ στο επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούσα απλώς να παίξω σκληρά. Συνήθως δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι. Όταν ξεκινά το παιχνίδι, είμαστε λίγο τεμπέληδες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ