«Σκούπισαν» τους Σίξερς οι Σέλτικς (vid)

«Σκούπισαν» τους Σίξερς οι Σέλτικς (vid)

Ποιο trust the process; Οι Σίξερς πίεσαν ελάχιστα του Σέλτικς, οι οποίοι τους σκούπισαν με 4-0, επικρατώντας με 110-106 στον 4ο μεταξύ τους αγώνα.

Ποιο trust the process; Οι Σίξερς δεν εμφανίστηκαν ποτέ στους προημιτελικούς του ΝΒΑ, οι Σέλτικς έκαναν… πλάκα και τους «σκούπισαν» χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα.

Η ομάδα της Βοστώνης επικράτησε με 110-106 στο τέταρτο ματς της σειράς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του ΝΒΑ, όπου θα ανταμώσουν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με τους πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας!

Κορυφαίοι από την πλευρά των νικητών ήταν οι Κέμπα Γουόκερ (32π., τους 20 στο πρώτο ημίχρονο), Τζέισον Τέιτουμ (28π., 15ρ.), ενώ θετική παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι τρεις βασικοί, Τζέιλεν Μπράουν (16π.), Ντάνιελ Τάις (15π.), Μάρκους Σμαρτ (8π., 5ρ., 4ασ.).

Τζοέλ Εμπίντ (30π., 10ρ.) και Τομπάιας Χάρις (20π., μάτωσε στο κεφάλι, έκανε ράμματα και επέστρεψε) προσπάθησαν από την πλευρά των Σίξερς, οι οποίοι αναμένεται να προβούν σε ριζικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ