Οι Κλίπερς ξύπνησαν και διέλυσαν τους Μάβερικς (vid)

Οι Κλίπερς ξύπνησαν και διέλυσαν τους Μάβερικς (vid)

Μετά τη μαγική εμφάνιση του Ντόντσιτς στο Game 4 οι Κλίπερς σοβαρεύτηκαν και με ηγέτη τον Πολ Τζορτζ δεν έδειξαν κανένα έλεος στους Μάβερικς επικρατώντας με 154-111 και κάνοντας το 3-2 στη σειρά.

Οι Κλίπερς πραγματοποιώντας μια τρομακτική εμφάνιση στο Game 5, έκαναν μια χαψιά τον Λούκα Ντόντσιτς και την παρέα του, επικρατώντας των Μάβερικς με 154-111 και παίρνοντας το προβάδισμα και πάλι με 3-2.

Πλέον η ομάδα του LA ψάχνει μια νίκη στα επόμενα δυο ματς για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τους δυο σταρ της ομάδας, Πολ Τζορτζ και Καουάι Λέοναρντ να κάνουν όργια.

Ο Τζορτζ μετά από διαδοχικές κακές εμφανίσεις θύμισε τον… κανονικό του εαυτό με 35 πόντους (στα τρία προηγούμενα ματς είχε συνολικά 34), ενώ σταθερά καλός με 32 ήταν ο Κογουάι Λέοναρντ και ο Μοντρέζλ Χάρελ είχε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ από τον πάγκο.

Από την άλλη ο Λούκα Ντόντσιτς έμεινε στους 22 πόντους με 6/17 σουτ, 5 λάθη και μόλις 4 ασίστ. Παίζοντας χωρίς και τον τραυματία Κρίσταπς Πορζίνγκις για δεύτερο σερί ματς, το Ντάλας δεν είχε τύχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ