Σύσκεψη μεταξύ Ράπτορς και Σέλτικς και σκέψεις για μποϊκοτάζ του πρώτου ημιτελικού!

Σύσκεψη μεταξύ Ράπτορς και Σέλτικς και σκέψεις για μποϊκοτάζ του πρώτου ημιτελικού!

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο την Τρίτη (26/08) και συζήτησαν το ενδεχόμενο να... μποϊκοτάρουν τον μεταξύ τους πρώτο ημιτελικό μετά και το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας. Θα γίνει εκ νέου συνάντηση και την Τετάρτη (26/08).

Είχε ακουστεί ως φήμη, όμως τελικά από ότι φαίνεται οι παίκτες του ΝΒΑ δεν αστειεύονται.

Αναβρασμός υπάρχει στις τάξεις των Μπόστον Σέλτικς και Τορόντο Ράπτορς για το νέο περιστατικό βίας από αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ και τον πυροβολισμό του Τζέικομπ Μπέικ, που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Μαρκ Σπίαρς, λοιπόν οι παίκτες των δύο ομάδων του ΝΒΑ, το απόγευμα της Τρίτης συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο που συστεγάζονται στο Ορλάντο με το θέμα της συζήτησής τους να είναι το εν λόγω περιστατικό που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ και παράλληλα μίλησαν για το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν καν στον μεταξύ τους πρώτο ημιτελικό της Ανατολής! Αυτήν την στιγμή οι Σέλτικς βρίσκονται στο ξενοδοχείο καθώς τελείωσε η προπόνησή τους, ενώ στο παρκέ για το πρόγραμμά τους είναι οι Ράπτορς.

Κάποια απόφαση δεν πάρθηκε από τις δύο πλευρές, όμως λέγεται πως και σήμερα (26/08) θα συναντηθούν εκ νέου και θα συζητήσουν σοβαρά την περίπτωση να μποϊκοτάρουν την αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ