Οι Μπακς σκέφτονται να μποϊκοτάρουν το 5ο ματς με τους Μάτζικ!

Οι Μπακς σκέφτονται να μποϊκοτάρουν το 5ο ματς με τους Μάτζικ!

Οι παίκτες του Μιλγουόκι δεν έχουν βγει στο παρκέ για να αγωνιστούν στο παιχνίδι λόγω του νέου περιστατικού αστυνομικής βίας στο Γουαϊσκόνσιν, την ώρα που άνθρωποι του ΝΒΑ είναι έξω από τα αποδυτήρια τους, περιμένοντας την απόφασή τους.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία στις ΗΠΑ, οι Μιλγουόκι Μπακς σκέφτονται να μην κατέβουν να παίξουν στο παιχνίδι με τους Μάτζικ!

Τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στο Γουαϊσκόνσιν με τον πυροβολισμό της αστυνομίας στον αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ, έχουν κλονίσει άπαντες στον μαγικό χώρο του ΝΒΑ.

Από τον φανερό εκνευρισμό του Ντοκ Ρίβερς μετά την πρόκριση των Κλίπερς επί των Μάβερικς, στις συζητήσεις των Ράπτορς με τους Σέλτικς να μην κατέβουν στο μεταξύ τους ημιτελικό, ήρθε και η ώρα των Μιλγουόκι να προβούν σε παρόμοια κίνηση.

Μάλιστα δεν βγήκαν στο παρκέ για προθέρμανση πριν το Game 5 με τους Μάτζικ, την ώρα που έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων τους υπάρχουν άνθρωποι του ΝΒΑ, από τα ψηλότερα κλιμάκια της λίγκας, περιμένοντας την τελική τους απόφαση για την έκβαση του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ