ΛεΜπρόν : Εκνευρισμένος με τους Μπακς

ΛεΜπρόν : Εκνευρισμένος με τους Μπακς

Παρόλο που τάχθηκε υπέρ της ιστορικής απόφασης των Μπακς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνεδρίαση, καθώς ήθελε να είχαν ενημερωθεί όλοι οι παίκτες για την κίνηση αυτή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την ιστορική απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μποϊκοτάρουν την αναμέτρηση με τους Μάτζικ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ. Η απόφαση της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφερε νέες αναβολές παιχνιδιών στο NBA, οδηγώντας παράλληλα και στη συνεδρίαση των παικτών.

Εκεί οι παίκτες συζήτησαν για τη συνέχεια αλλά και για τις αποφάσεις που μπορεί να ακολουθήσουν, ωστόσο αρκετοί ήταν και οι παίκτες που φάνηκαν δυσαρεστημένοι με την κίνηση των Μπακς. Ο λόγος φυσικά δεν ήταν το μποϊκοτάρισμα, αλλά η μη ενημέρωση των υπολοίπων, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αποχωρεί έξαλλος από τη συνεδρίαση.

Ο Τζορτζ Χιλ πάντως έδωσε εξήγησε, καθώς ανέφερε πως η ιδέα ήταν δικιά του και την έδωσε λίγα λεπτά πριν μπουν στα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να τον στηρίζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ