Σπουδαίο διπλό οι Νικς, καθάρισε ο Κλάρκσον για τους Λέικερς (vid)

Σπουδαίο διπλό οι Νικς, καθάρισε ο Κλάρκσον για τους Λέικερς (vid)

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο τέλος, οι Νικς επικράτησαν 117-115 των Τζαζ μέσα στη Γιούτα και παραλίγο να το χάσουν κιόλας αν ευστοχούσε ο Τζο Τζόνσον κι έστελνε το ματς στην παράταση. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι είχαν στα τελευταία δευτερόλεπτα τρεις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν το ματς (115-112), αλλά ήταν άστοχοι από το τρίποντο, […]

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο τέλος, οι Νικς επικράτησαν 117-115 των Τζαζ μέσα στη Γιούτα και παραλίγο να το χάσουν κιόλας αν ευστοχούσε ο Τζο Τζόνσον κι έστελνε το ματς στην παράταση.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι είχαν στα τελευταία δευτερόλεπτα τρεις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν το ματς (115-112), αλλά ήταν άστοχοι από το τρίποντο, Παρόλα αυτά δεν τα κατάφεραν και οι Νικς με Κορυφαίο της βραδιάς τον  Χάρνταγουεϊ που πέτυχε 31 πόντους (6-7τρ.) άλωσα τη Γιούτα.

Τελειώνοντας στο Λος Άντζελες ο Κλάρκσον ήταν ασταμάτητος, σημείωσε 33 πόντους σε 34 λεπτά και οι Λέικερς κέρδισαν 99-86 τους Πέισερς, οι οποίοι ήταν απογοητευτικοί.

Ειδικότερα, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ άστοχοι από το τρίποντο με μόλις 2 εύστοχες προσπάθειες από τις 25 που επιχείρησαν (8%) και η ήττα ήρθε φυσιολογικά με τους Λέικερς να συνεχίζουν να ανεβαίνουν σιγά σιγά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ