Τζόκοβιτς : «Στηρίζω τον Ντόντσιτς με όλη την καρδιά μου»

Τζόκοβιτς : «Στηρίζω τον Ντόντσιτς με όλη την καρδιά μου»

Για άλλη μια φορά ο Νόβακ Τζοκοβιτς μίλησε έμπλεξε το εγκώμιο του Λούκα Ντόντσιτς.

Η αδυναμία του Νόβακ Τζόκοβιτς προς τον Λούκα Ντόντσιτς είναι γνωστή. Ο Σέρβος τενίστας με κάθε ευκαιρία πλέκει το εγκώμιο του παίκτη των Μάβερικς, όντας ένας από τους πιο φανατικούς θυαμαστές του.

Ο σταρ του παγκόσμιο τένις παραχωρόντας συνέντευξη στην ιστοσελίδα sportsklub.rs δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για άλλη μια φορά για τον πρώην παίκτη της Ρεάλ, τονίζοντας ότι τον υποστηρίζει με όλη του την καρδιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι παρακολουθεί κάθε παιχνίδι του Σλοβένου στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Εύχομαι τα καλύτερα για τον Λούκα ως παίκτη και ως άτομο, είχα άμεση επαφή μαζί του για αρκετά χρόνια και βλεπόμασταν στη Μαδρίτη ενώ έπαιζε στη Ρεάλ. Είμαι πολύ χαρούμενος με τις επιτυχίες του και τον υποστηρίζω με όλη μου την καρδιά, τον ακολουθώ και παρακολουθώ κάθε παιχνίδι.

Είναι απίστευτο ότι σε ηλικία 21 ετών έχει ήδη τόσο μεγάλη επιτυχία. Νομίζω ότι ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες. Έχει ακόμα πολύ χρόνο μπροστά του και μέχρι στιγμής έχει κάνει τα πάντα φανταστικά – γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό του και τις δυνατότητές του, πιστεύει στον εαυτό του και είναι αληθινός ηγέτης, παρόλο που είναι τόσο νέος. Η εμπειρία του στη Ρεάλ τον βοήθησε να μεταφέρει το ρόλο του ηγέτη στο NBA επίσης».

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να του μεταφέρω με φιλικό τρόπο και να μοιραστώ μαζί του είναι να γνωρίζει ότι έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του. Όταν είμαστε νέοι, μερικές φορές θέλουμε τα πάντα να μας συμβούν αμέσως, αλλά μερικά πράγματα χρειάζονται χρόνο. Γι’ αυτό του εύχομαι να έχει υπομονή γιατί έχει τα πάντα – ποιότητα, φυσική κατάσταση και νοοτροπία πρωταθλητή. Πρέπει να βρει μια ισορροπία για να έχει μεγάλη διάρκεια και να μας κάνει όλους ευχαριστημένους με τις επιτυχίες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ