Η ιστορία πίσω από την κόντρα του Τζορτζ με Κάρι και Λίλαρντ (vid)

Η ιστορία πίσω από την κόντρα του Τζορτζ με Κάρι και Λίλαρντ (vid)

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο NBA καθώς μια στρίπερ δημιούργησε την κόντρα του Πολ Τζορτζ με τους Σεθ Κάρι και Νταμιάν Λίλαρντ.

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στον χώρο του NBA με πρωταγωνιστές τους Σεθ Κάρι, Πολ Τζορτζ και Νταμιάν Λίλαρντ.

Ο Κάρι έχει μια πολύ καλή παρουσία στο πλευρό του Λούκα Ντόνσιτς για τους Ντάλας Μάβερικς. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς μέτρησε 14 πόντους με 5/11 σουτ εντός πεδιάς. Στο δεύτερο παιχνίδι μέτρησε 15 πόντους με 6/9 σουτ και στο τρίτο είχε 22 πόντους με 9/11 σουτ εντός πεδιάς και 4/4 τρίποντα.

Σε ένα καλάθι που έβαλε στο τέταρτο παιχνίδι κερδίζοντας και το φάουλ από τον Τζορτζ, γύρισε και τον έβρισε. Ο παίκτης των Κλίπερς δεν αντέδρασε ενώ είχε μια κακή εμφάνιση με 9 πόντους και 3/14 σουτ εντός πεδιάς.

Η λεκτική επίθεση του Κάρι στον Τζορτζ και η κακή απόδοση του δεύτερου μπορούν να συνδεθούν με μια απίστευτη ιστορία από το παρελθόν.

Το 2014 ο παίκτης των Κλίπερς είχε σχέση με την κόρη του νυν προπονητή του, Ντοκ Ρίβερς, Κάλι. Η σχέση αυτή τελείωσε λόγω μιας στριπτιζέζ ενώ η Κάλι είναι σήμερα σύζυγος του Σεθ Κάρι.

Ο Τζορτζ αγωνιζόταν τότε στους Πέισερς και είχε αφήσει έγκυο την στριπτιζέζ, Ντανιέλα Ρατζίκ. Μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη, της έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να κάνει έκτρωση προκειμένου να μην απειληθεί η σχέση του. Η κοπέλα αρνήθηκε και κράτησε το παιδί με αποτέλεσμα να γνωστοποιηθεί η ιστορία. Ως εκ τούτου, η Ρίβερς χώρισε τον Τζορτζ ο οποίος έκανε σχέση με τη Ρατζίκ. Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και έχουν δύο κόρες.

Στην ιστορία εμπλέκεται και ο Νταμιάν Λίλαρντ. Μετά από τη νίκη των Κλίπερς επί των Μπλέιζερς, ο Λίλαρντ μίλησε για τους πανηγυρισμούς του Πάτρικ Μπέβερλι και του Τζορτζ λέγοντας: «Με ρωτάτε για τον Πάτρικ Μπέβερλι, που είχα στείλει σπίτι μία προηγούμενη φορά. Ο Πολ Τζορτζ είχε σταλεί σπίτι από μένα πέρυσι στα Playoff, οπότε ξέρουν. Ο λόγος που αντιδρούν έτσι είναι γι’ αυτά που περιμένουν από μένα, που είναι ένα σημάδι σεβασμού, και απλώς δείχνει τι έχω κάνει σε υψηλό επίπεδο περισσότερες φορές παρά όχι. Δεν προσβάλλομαι από αυτό».

Ο Τζορτζ απάντησε στα social media γράφοντας: «Εσύ θα σταλείς σπίτι αυτόν τον χρόνο, σεβασμός» για να ακολουθήσει η νέα απάντηση του παίκτη των Μπλέιζερς: «Συνεχίστε να αλλάζετε ομάδες, να αποδράτε του τροχού. Είστε βλάκες».

Η ιστορία έγινε πιο περίπλοκη όταν ενεπλάκη η ΛαΝέ Λίλαρντ, αδελφή του Νταμιάν, η οποία είπε: «Είπα νωρίτερα ότι δεν πρόκειται να αφήσω αυτήν την κατάσταση με τον Πολ Τζορτζ να περάσει έτσι -και με τον Πάτρικ Μπέβερλι- επειδή όλοι ξέρουν πώς είναι το στόμα μου, τι μπορεί να πει. Επειδή δεν μπορείς να μιλάς, άφησες μία π…η στριπτιζέζ έγκυο». Η Ρατζίκ απάντησε ρατσιστικά για τα παραπανίσια κιλά της ΛαΝέ λέγοντας: «Κάποιος να έρθει να πάρει αυτή την αγελάδα».

Στη συνέχεια ο Τζορτζ κάλεσε τον Λίλαρντ και του ζήτησε συγγνώμη. Σίγουρα είναι επηρεασμένος όταν παίζει σε μια σειρά αγώνων κόντρα στον σύζυγο της πρώην φίλης του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μετά από αυτό επανήλθε στις καλές εμφανίσεις σημειώνοντας 35 πόντους στον πέμπτο αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ