Μπάτλερ : «Θέλω απλά να κερδίζω, το λέω και το ξαναλέω»

Μπάτλερ : «Θέλω απλά να κερδίζω, το λέω και το ξαναλέω»

Για τη θέληση του να μην χάνει, αλλά και τη συνεισφορά των συμπαικτών του μίλησε μετά τη νίκη επί των Μιλγουόκι Μπακς ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ.

Αποκαλυπτικός ήταν στη συνέντευξη τύπου ο Τζίμι Μπάτλερ.

Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ, όντας καθοριστικός για να κάνει η ομάδα του το 1-0 στις νίκες απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς (σκόραρε 40 πόντους) , έφερε στο… φως το τι είπε στους συμπαίκτες του, για την συνεισφορά του Ντουέιν Γουέιντ στη ψυχολογία του, ενώ υπογράμμισε πως ο για εκείνον οι συμπαίκτες του είναι το παν.

Αναλυτικά ο 30χρονος φόργουορντ μίλησε:

Για το τι είπε στους συμπαίκτες του: «Τους είπε ότι πιθανότατα δεν θα έδινα την μπάλα. Πήρα κάποια σουτ και ήταν εντάξει με αυτό. Μαθαίνω ακόμα και θα συνεχίσω να μαθαίνω. Θέλω απλά να κερδίζω. Το λέω και το ξαναλέω»

Για τη βοήθεια του άλλοτε σταρ της ομάδας, Ντουέιν Γουέιντ: «Είναι υπέροχο το να έχω τον Ντουέιν Γουέιντ να με στηρίζει. Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο, μου κάνει σχόλια για το παιχνίδι, τι να περιμένω. Είναι τεράστια βοήθεια. Είναι ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα όταν πήγα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα»

Για το τι του είπε ο Ιγκουοντάλα: «Για εμένα οι συμπαίκτες μου είναι τα πάντα. Ο Ιγκουοντάλα ήρθε και μου είπε “κέρδισε το παιχνίδι”. Το ίδιο και ο Γκόραν Ντράγκιτς και ο Ντάνκαν Ρόμπινσον. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, είναι να μαρκάρεις, να πάρεις τη σωστή απόφαση, να κερδίζεις τη διεκδικούμενη μπάλα. Όλα παίζουν ρόλο στη νίκη. Και ένιωθα ότι ανέβασα την απόδοσή μου στην τέταρτη περίοδο. Αν αυτό χρειάζεται να γίνεται σε κάθε παιχνίδι, θα πρέπει να βρω τρόπο να το κάνω. Αλλά έχουμε πολλούς άλλους παίκτες που είναι σε θέση να το κάνουν για εμάς.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ