Συγκλονίζει ο Μίτσελ : «Έχω πόνο στο πρόσωπό μου»

Συγκλονίζει ο Μίτσελ : «Έχω πόνο στο πρόσωπό μου»

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό των Τζαζ, όμως στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν είναι τίποτα μπροστά στον ρατσισμό αλλά και στην αστυνομική βία.

Οι Ντένβερ Νάγκετς ολοκλήρωσαν την ανατροπή, επικράτησαν των Γιούτα Τζαζ με 80-78, έκαναν το 4-3 και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας όπου θα αντιμετωπίσουν τους Λος Αντζελες Κλίπερς.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο άσος των Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν απαρηγόρητος καθώς θεωρούσε πως η ομάδα του έχασε μια μεγάλη ευκαιρία. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όμως, υποστήριξε πως αυτό που αισθάνεται δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ένιωσαν όλοι όσοι έχασαν ανθρώπους λόγω του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας.

«Έχω πόνο στο πρόσωπό μου. Μπορώ μόνο να φανταστώ τι συμβαίνει στις οικογένειες των θυμάτων. Ξέρω ότι μόλις φύγω θα κλάψω, αλλά θέλω να πω πως αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι» είπε ο Μίτσελ και συνέχισε:
«Οι άνθρωποι έχασαν δικούς τους ανθρώπους από αστυνομική βία, ρατσισμό και όλα αυτά τα σκ..ά. Το πώς νιώθω τώρα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που έχουν περάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ