«Βόμβα» : Οι Ντάλας ετοιμάζουν «Europe Dream Team» με Αντετοκούνμπο!

«Βόμβα» : Οι Ντάλας ετοιμάζουν «Europe Dream Team» με Αντετοκούνμπο!

Έτοιμοι να ταράξουν τα νερά του μπασκετικού χάρτη είναι οι Ντάλας Μάβερικς, καθώς έχουν στα «σκαριά» πρόταση για τον Γίαννη Αντετοκούνμπο, φτιάχνοντας μία Ευρωπαϊκή Dream Team που τρομάζει!

Οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόνσιτς αποκλείστηκαν από τους Κλίπερς του Λέοναρντ, ωστόσο μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι από αυτήν την πρώτη παρουσία της «νέας» ομάδας που φτιάχνουν στο Ντάλας. Ήδη ο Μαρκ Κιούμπαν ετοιμάζει τη νέα ημέρα με τα σχέδια του να τρομάζουν κάθε αντίπαλο!

Ο λόγος; Απλός! Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο ισχυρός άνδρας του NBA, φέρεται να έχει στα πλάνα του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, φτιάχνοντας μία Ευρωπαϊκή Dream Team, που θα αποτελείται από τους ήδη υπάρχοντες Ντόνσιτς, Πορζίνγκις, προσθέτοντας τον mvp της κορυφαίας λίγκας!

Δεν είναι λίγες οι φήμες περί αποχώρησης του Γιάννη από τους Μπακς, σε περίπτωση που τα «ελάφια» δεν φορέσουν ούτε φέτος δαχτυλίδι… Ο Γιάννης θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης του από το Μιλγουόκι και οι Μάβερικς έχουν βάσιμες ελπίδες να πιστεύουν πως θα κερδίσουν την υπογραφή του.

Πρόσφατα ο Μπράιαν Σκαλαμπρίν ανέλυσε κατά κάποιον τρόπο τις πιθανότητες των Μάβερικς για την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Το Ντάλας έχει τις ίδιες πιθανότητες όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες του NBA. Μπορούν να δώσουν στον Γιάννη χρήματα, ενώ έχουν στο ρόστερ τους και τους Ντόνσιτς, Πορζίνγκις. Είναι κάτι το ελκυστικό. Νομίζω πως ο Γιάννης θα σκεφτόταν την πιθανότητα να αγωνιστεί μαζί με άλλους δύο κορυφαίους Ευρωπαίους στο πλάι του» ανέφερε ο Σκαλαμπρίν.

Το μεγάλο salary cap των Ντάλας από τη σεζόν 2021/22, δίνει τη δυνατότητα να κινηθούν για ένα μεγάλο όνομα, όπως αυτό του Αντετοκούνμπο. Άλλο ένα πλεονέκτημα, είναι ο νέος φορολογικός νόμος στο Τέξας, που επιτρέπει στους επιχειρηματίες να κινούνται με μεγαλύτερη άνεση. Δύο τέτοιοι λόγοι φτάνουν στον Κιούμπαν, ώστε να τρίβει τα χέρια του…

Ο Μαρκ Κιούμπαν σίγουρα δεν θα αφήσει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους, καθώς φαίνεται αποφασισμένος να επαναφέρει τους Μάβερικς στον παγκόσμιο θρόνο. Με μία τέτοια τριάδα ποιος θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Ντάλας άραγε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ