Προπονητής στους Μπρούκλιν Νετς ο Στιβ Νας! (pic)

Προπονητής στους Μπρούκλιν Νετς ο Στιβ Νας! (pic)

Η προπονητική καριέρα του Καναδού Hall Of Famer ξεκινάει στο ΝΒΑ από την ομάδα του Μπρούκλιν, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Αυτό κι αν είναι μπαμ! Ο Στιβ Νας πέντε χρόνια μετά την απόσυρσή του από τα παρκέ του ΝΒΑ, επιστρέφει για τα καλά στην δράση για λογαριασμό των Νετς.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρκ Στέιν, ο Καναδός Hall Of Famer αναμένεται να είναι ο head coach της ομάδας τους Μπρούκλιν για την επόμενη σεζόν και θα κληθεί να διαχειριστεί τους Ντουράντ και Ίρβιγνκ, στην πρώτη απόπειρα του ως πρώτος προπονητής στην καριέρα του!

Η ομάδα των Νετς σκεφτόταν για τα καλά να κρατήσει ως πρώτο τον Ζακ Βον, όμως ο GM της, Σον Μαρκς, επέμενε στο 46χρονο Καναδό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο Βον αναμένεται πάντως να μείνει δίπλα του ως assistant του.

Ο Νας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και θα ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας  του Μπρούκλιν ως head coach της από την επόμενη σεζόν

Στη συνέχεια και οι Μπρούκλιν Νετς προχώρησαν στην ανακοίνωσή του με τον Νας να τονίζει: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία από έναν τόσο μεγάλο οργανισμό. Και τους ευχαριστώ πολύ που εμπιστεύτηκαν εμένα και τις δυνατότητές μου ώστε να οδηγήσω μπροστά την ομάδα. Η προπονητική ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου και ήθελα να κάνω όταν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Είναι χαρά μου που θα δουλέψω με αυτά τα παιδιά και με όλο το σταφ που έχουμε στο Μπρούκλιν…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ