Εξαλλος Μπράουν : «Ντροπή που χάσαμε έτσι στο τέλος, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Εξαλλος Μπράουν : «Ντροπή που χάσαμε έτσι στο τέλος, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Οι Μπόστον Σέλτικς ηττήθηκαν με buzzer-beater του Ανουνόμπι, με τον Τζέιλεν Μπράουν να τα βάζει με τον εαυτό του.

Οι Σέλτικς κρατούσαν σφιχτά στα χέρια τους το 3-0 με τους Ράπτορς, ωστόσο μια αμυντική αδράνεια και ένα τρομερό buzzer-beater του Ανουνόμπι έστειλαν τη νίκη στο Τορόντο.

Ο Ανουνόμπι εκτέλεσε ελεύθερος από την γωνία, με τον Τζέιλεν Μπράουν να είναι ο… υπεύθυνος για αυτό το γεγονός.

Μετά το τέλος του ματς, ο άσος της Βοστόνης ήταν έξαλλος με τον εαυτό του. Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

«Ήταν μία γαμ…νη ντροπή αυτό που έγινε στο τέλος. Ήταν άθλιο. Δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό. Και όχι μόνο για την τελευταία φάση, αλλά για αρκετά λάθη στο τέλος. Είναι τα ΝΒΑ playoffs όμως και είτε πρέπει να αφήσουμε τους αντιπάλους μας να βρουν μομέντουμ είτε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Υπήρξε ασυνεννοησία στο τέλος. Οι Ράπτορς έφτιαξαν ένα ωραίο play και εμείς δεν επικοινωνήσαμε σωστά. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε καλύτεροι από αυτό. να επικοινωνούμε καλύτερα.

Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ, δεν γίνεται να αφήνω ελεύθερο τρίποντο στο τέλος. Ο Ανουνόμπι έβαλε ένα τεράστιο σουτ, αλλά και πάλι… είναι γαμ… ντροπή. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό. Καμία. Ήταν γελοίο. Δεν γίνεται όμως να αφήσουμε το πόδι από το γκάζι. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το Game 4».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ