Μπακς : Καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει από το 3-0

Μπακς : Καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει από το 3-0

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκαν για ακόμη μια φορά από τους Μαϊάμι Χιτ και ψάχνουν ένα απόλυτο θαύμα, θέλοντας να επιστρέψουν από το 3-0, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία του NBA.

Ακόμη μία ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι οποίοι φαίνεται να έχουν «κλειδωθεί» στην εξαιρετική άμυνα των Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι βρίσκονται μια ανάσα από τους τελικούς της περιφέρειας, έχοντας το πολύ μεγάλο προβάδιμσα (3-0).

Οι Μπακς βρίσκονται αυτή τη στιγμή με την πλάτη στον τοίχο, καθώς εκτός του ότι οι Χιτ τους έχουν «μπλοκάρει», καλούνται να κάνουν και κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης θα πρέπει να κάνει ηρωικές εμφανίσεις και να ανατρέψει το 3-0.

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία του NBA, με τα πιο κοντινά να είναι οι δύο σειρές του 2016, όταν οι Γουόριορς ανέτρεψαν το 3-1 με τους Θάντερ στους τελικούς της περιφέρειας και φυσικά η μεγάλη επιστροφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς και των Κλίβελαντ Καβαλίερς, εναντίον της ομάδας του Στεφ Κάρι, όταν έφτασαν στον βάθρο του μπάσκετ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ