Μεγάλη νίκη οι Τίμπεργουλβς, εύκολα Τζαζ και Μπλέιζερς (vids)

Μεγάλη νίκη οι Τίμπεργουλβς, εύκολα Τζαζ και Μπλέιζερς (vids)

Οι Τίμπεργουλβς με πρωταγωνιστή τον Άντριου Ουίγγινς επικράτησαν δύσκολα των Ράπτορς με 115-109, ενώ Τζαζ και Μπλέιζερς πέτυχαν άνετες νίκες κόντρα σε Κλίπερς και Μάβερικς αντίστοιχα.

Έκτη νίκη στα τελευταία οκτώ ματς για τους Τίμπεργουλβς, μετά τη ΝΊΚΗ επί των Ράπτορς στη Μινεσότα με 115-109. Νέα μεγάλη νίκη για τους λύκους, οι οποίοι προελαύνουν και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.

Τελευταίο θύμα του ήταν το Τορόντο, το οποίο δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Μινεσότα παρά τη τεράστια εμφάνιση του Λάουρι που σταμάτησε στους 40 πόντους. Ο γκαρντ των Ράπτορς πήρε βοήθειες μόνο από τον Ντε Ρόζαν που πέτυχε 20 πόντους και μαζί δεν έφταναν για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Ουίγγινς με 29 πόντους ενώ ο Καρλ Άντονι Ταόυνς σημείωσε 22 πόντους και κατέβασε 10 ριμπάουντ.

Κατά τα άλλα με νίκη συνέχισαν οι Γιούτα Τζαζ στην έδρα τους, καθώς επικράτησαν των Λος Άντζελες Κλίπερς με 125-113 με τον Μίτσελ να σημειώνει 23 πόντους. Πλέον η Γιούτα έχει ρεκόρ 19-27 όμως παραμένει ακόμα εκτός πλέι οφ. Για τους Κλίπερς πρώτος σκόρερ ήταν ο Λου Γουίλιαμς με 31 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Γκρίφιν με 25.

Τέλος οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς νίκησαν σχετικά εύκολα τους Ντάλας Μάβερικς με 117-108, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν αρκετά το ματς. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λίλαρντ με 31 πόντους, ενώ ο ΜακΚόλουμ τον ακολούθησε με 26. Για τους Μαβς που συνεχίζουν να αυξάνουν τις ήττες τους, ο Μάθιους είχε 23 πόντους, ενώ από 21 πέτυχαν οι Νοβίτσκι και Σμιθ τζούνιορ.

Τίμπεργουλβς – Ράπτορς 115-109

https://www.youtube.com/watch?v=vXT6JfmgKV8

Τζαζ – Κλίπερς 125-113

https://www.youtube.com/watch?v=8kSt4mCXxss

Μπλέιζερς – Μάβερικς 117-108

https://www.youtube.com/watch?v=PxioeV3Z-cw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ