Άσχημα νέα για τους Μπακς: Αμφίβολος για το Game 4 ο Αντετοκούνμπο

Άσχημα νέα για τους Μπακς: Αμφίβολος για το Game 4 ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει υποστεί διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο στο Game 3 με τους Χιτ και είναι αμφίβολος για το αποψινό ματς.

Οι Μπακς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο Game 3 από τους Χιτ με 115-100, καθώς πλέον τα ελάφια βρίσκονται πίσω με 3-0 σκορ στη σειρά και είναι μια ανάσα από τον αποκλεισμό από τα playoffs.

Οι Μπακς θέλουν να πετύχουν το ακατόρθωτο και να γυρίσουν τη σειρά από το 3-0, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς στην ιστορία της μαγικής λίγκας.

Και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτό να προσπαθήσουν να το καταφέρουν χωρίς τον κορυφαίο τους παίκτης και MVP της φετινής σεζόν στην κανονική διάρκεια, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak έχει υποστεί τελικά διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο και το ιατρικό δελτίο του Μιλγουόκι τον χαρακτηρίζει ως αμφίβολο ενόψει του Game 4. Ο Γιάννης είχε τραυματιστεί στην πρώτη περίοδο του Game 3, αλλά συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, λέγοντας μετά τον αγώνα ότι ήταν εντάξει.

Όμως τα ΜΜΕ δίνουν και παίρνουν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού τονίζοντας πως αποχώρησε κουτσαίνοντας και πως ενδέχεται να έχει θέμα με το αποψινό ματς (6/9, 22:30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ