Έξω για το υπόλοιπο του Game 4 ο Γιάννης! (vid)

Έξω για το υπόλοιπο του Game 4 ο Γιάννης! (vid)

Ο τραυματισμός του σταρ των Μπακς στην αρχή της δεύτερης περιόδου του Game 4 με τους Χιτ ήταν σοβαρός και για αυτό το ιατρικό τιμ των Ελαφιών αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Ιδιαίτερα άτυχος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Game 4 με τους Μπακς των ημιτελικών της Ανατολής. Ο Έλληνας σταρ ήταν απολαυστικός, παρότι τραυματίας στο διάστημα που αγωνιζόταν απέναντι το Μαϊάμι έχοντας 18 πόντους. Στις αρχές όμως της δεύτερης περιόδου και σε μία προσπάθεια για ντράιβ, γύρισε ο δεξιός αστράγαλός του και έπεσε στο παρκέ. Υποβασταζόμενος πήγε στον πάγκο, επέστρεψε μετά από λίγο στο ματς για να πετυχει μία βολή και αφού σταμάτησαν την φάση οι Μπακς, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης δεν έπαιξε στο υπόλοιπο της δεύτερης περιόδου καθώς οι γιατροί των Μπακς είχαν πέσει επάνω του. Τελικά το ιατρικό τιμ αποφάσισε ότι δεν πρέπει να συνεχίσει στο ματς και οι Μπακς ενημέρωσαν πως θα δει το υπόλοιπο της αναμέτρησης από τον πάγκο, την ώρα που το Μιλγουόκι έκλεισε το ημίχρονο όντας μπροστά σκορ.

Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ