Ο Μίντλετον ντύθηκε… Γιάννης και οι Μπακς είναι ζωντανοί!

Ο Μίντλετον ντύθηκε… Γιάννης και οι Μπακς είναι ζωντανοί!

Το Μιλγουόκι είναι εδώ. Παρά τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είχαν τον Κρις Μίντλετον σε απίστευτη βραδιά και με 36 πόντους και οι Μπακς επικράτησαν με 118-115 των Χιτ κάνοντας το 3-1 στη σειρά και γλυτώνοντας την... σκούπα!

Τι ματς και αυτό. Τι συγκινήσεις μπορεί να προσφέρει μία αναμέτρηση! Οι Μιλγουόκι Μπακς είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να χτυπάει ξανά στα μέσα της δεύτερης περιόδου, όρθωσαν ανάστημα και με έναν διαστημικό Κρις Μίντλετον αρνήθηκαν την… σκούπα από τους Χιτ!

Το Μιλγουόκι επικράτησε στην παράταση με 118-115 έχοντας τον Μίντλετον σε βραδιά πραγματικού All Star,φτάνοντας στους 36 πόντους και έχοντας κομβικές φάσεις στο έξτρα πεντάλεπτο.

Οι Χιτ είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Αντεμπάγιο και τον Χίρο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι Μπακς μείωσαν σε 3-1 και παρέμειναν ζωντανοί. Τώρα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δουν σε τι κατάσταση είναι ο αστράγαλος του Γιάννη, καθώς τον έχουν ανάγκη για να παλέψουν για την ολική αναροπή.

ΟΔΗΓΟΣ Ο GREEK FREAK, ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕ

Οι Μπακς ξεκίνησαν όπως και σε όλη τη σειρά. Κάκιστα. Ο Κράουντερ ήταν… καυτός και με δύο σερί τρίποντα ανάγκασε τον Μπάντελχόζερ στο πρώτο τάιμ άουτ με το σκορ στο 10-2.

Επιστρέφοντας από τον πάγκο ο Γιάννης, παρότι πονούσε, προσπάθησε να αφυπνίσει την ομάδα του και με σερί πόντους μείωσε στον 11-9.

Οι Χιτ δεν φοβήθηκαν.Κάθε άλλο. Πίεσαν με το παραπάνω, ο Αντεμπάγιο «δάγκωνε» και μαζί με τον Ρόμπινσον έστειλαν το παιχνίδι στο 20-11 και το νέο τάιμ άουτ των Μπακς.

Το δωδεκάλεπτο έκλεισε στο 31-22 για τους Χιτ, δείγμα του ότι ο Γιάννης δεν είχε κάποιο σοβαρό στήριγμα στο παρκέ.

Οι Μπακς επέστρεψαν αγριεμένοι στο δεύτερο μισό. Αυτό είχες ως αποτέλεσμα ο Γιάννης να συμπαρασύρει άπαντς στον ρυθμό του, να σκοράρει δις και με ένα τρίποντο του Κόρβερ να φτάσει το ματς στους δύο.

Μέχριν να τραυματιστεί ο Greek Freak και πάλι. Εκεί οι Μπακς θορυβήθηκαν όμως φάνηκε πως άλλαξαν τρόπο που έβαλεπαν το ματς. Απο την άλλη οι Χιτ δεν είχαν ετοιμαστεί για αυτό το πλάνο και το Μιλγουόκι βάδιζε σωστά.

Το ημίοχρονο βρήκε τους Μπακς μπροστά με 50-48, με το ματς να έχει τεράστιο ενδιαφέρον αναφορικά με τη συνέχειά του.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ!

Ο Αντεμπάγιο ήταν σε φοβερή βραδιά όπως και ο Κράουντερ. Οι Μπακς πέρασαν μπροστά με τρεις πόντους μετά τους πόντους του Μίντλετον και του Μπλέντσο, αλλά και πάλι οι Χιτ ανέλαβαν τις πρωτοβουλίες των κινήσεων. Από το 71-67 όμως του Μαιάμι, ήρθε το μικρό σερί των Μπακς και παρά το 74-70 και το 77-72 (Ρόμπινσον), Κόνατον και Μίντλετον ισοφάρισαν.

Ο δεύτερος έκανε τα πάντα για να κρατήσει το Μιλγουόκι στο παιχνίδι. Ήταν δυνατόν όμως; Μία ο Ρόμπινσον και μία ο Αντεμπάγιο και η διαφορά έφτασε στους πέντε γι α τους Χιτς, με τον τελευταίο από τις βολές να  γράφει το 86-81.

Ο Μίντλετον το είχε πάρει επάνω του, σκόραρε πόντους για να μπούμε στην τελευταία περίοδο στο 88-85.

Οι Μπακς δεν τα παράταγαν λες και έπαιζαν όλοι και για τον Γιάννη. Οι Χιτ όμως είναι ένα δομημένο σύνολο που αρνείται να χάσει και δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα. Κάτι που φαινόταν από την ευκολία που ο Ντράγικτς έσπαγε την άμυνα του Μιλγουόκι. Ποτε με ασίστ και πότε με ντράιβ, οι Χιτ προηγήθηκαν με έξι πόντους στην τέταρτη περίοδο (98-92).

Ο Μίντλετον δεν μπορούσε να σκοράρει, όμως έδινε τις πάσες τη μία μετά την άλλη και έτσι με 5 σερί πόντους του Λόπεζ το ματς πήγε στο 100-99!

ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΡΙΣ!

Οι Μπακς δεν έλεγαν να τα παρατήσουν. Ο Λόπεζ «χτύπησε» ξανά και διαμόρφωσε το 104-106, για ενά λεπτό και κάτι δεν είχαμε σκορ, μέχρι να… απαντήσει ο Χίρο για το 107-106!

Με 21 δευτερόλεπτα οι Μπακς δεν είχαν λύσεις, ευτυχώς όμως ο Ντε Βιτσένζο πήρε την ευθύνη και το φάουλ, έβαλε τη δεύτερη βολή και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο σκληρό. Ο Μπαντελχόζερ έψαχνε διαρκώς την αλλαγή του μαρκαρίσματος του Μίντλετον για να φύγει από πάνω του ο Κράουντερ.

Οταν μπορούσε να το καταφέρει, όμως ήταν απίστευτος. Τρεις αλλαγές μαρκαρισμάτων, δύο ο Ντράγκιτς απέναντί του και μία ο Χίρο, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 116-112 για τους Μπακς. Ο Χίρο μείωσε (δεύτερο σερί τρίποντο) στον πόντο, ο Μίντλετον πήγε και πάλι στις βολές και με 2/2 τελείωσε το ματς και έδωσε συνέχεια στη σειρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ