Μπάτλερ : «Χαλαρώσαμε όταν βγήκε ο Γιάννης»

Μπάτλερ : «Χαλαρώσαμε όταν βγήκε ο Γιάννης»

Ο Τζίμι Μπάτλερ μίλησε για την ήττα των Χιτ από τους Μπακς και στάθηκε στην χαλαρότητα που έδειξε η ομάδα του από την ώρα που πήγε στα αποδυτήρια ο Greek Freak και μετά.

Οι Μπακς επικράτησαν στην παράταση των Χιτ και μείωσαν τη σειρά στο 3-1 μένοντας ζωντανοί, παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς λόγω τραυματισμού.

Τα ελάφια δεν «σκουπίστηκαν» από το Μαϊάμι, το οποίο δεν ήταν τόσο καλό όσο στα προηγούμενα ματς. Μάλιστα, ο Τζίμι Μπάτλερ παραδέχθηκε ότι οι Χιτ χαλάρωσαν λίγο στο Game 4 όταν αποχώρησε με τραυματισμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα έπρεπε να επηρεάσει εμάς, αλλά πιστεύω ότι χαλαρώσαμε λίγο μετά τον τραυματισμό του Γιάννη» δήλωσε αρχικά ο Μπάτλερ, για να προσθέσει: «Σταματήσαμε να παίζουμε σωστό μπάσκετ. Σταματήσαμε να μαρκάρουμε, να τηρούμε τις αμυντικές μας αρχές. Δεν παλέψαμε για τις διεκδικήσιμες μπάλες. Χάσαμε τα ριμπάουντ. Ήταν όλα άσχημα».

Ο Μπάτλερ συνέχισε στο ίδιο ύφος και στην συνέχεια, χωρίς να θέλει να σταθεί στις αποφάσεις των διαιτητών όπως τον προκάλεσαν με ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι: «Δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Δεν παίξαμε το δικό μας μπάσκετ. Αν οι διαιτητές έπαιρναν μία διαφορετική απόφαση σε κάποια φάση, πιθανότατα θα γινόταν κάτι άλλο στο παιχνίδι έτσι όπως παίζαμε. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να μην στηριζόμαστε σε διαιτητικές αποφάσεις».

Κλείνοντας, ο Μπάτλερ τόνισε: «Κάναμε αυτό που λέμε ότι δε μπορούμε να κάνουμε, το οποίο είναι να αισθανθούμε άνετα. Νομίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν εύκολο και δεν ήταν… Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, οπότε θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ