Μίντλετον : «Υποκλινόμαστε στον Γιάννη»

Μίντλετον : «Υποκλινόμαστε στον Γιάννη»

Ο Κρις Μίντλετον αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αυτοθυσία που έδειξε για τους Μπακς, τονίζοντας ότι όλη η ομάδα υποκλίνεται στον Greek Freak.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν ο κορυφαίος των Μπακς στο Game 4, αφού λόγω του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέλαβε να βγει μπροστά.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των ελαφιών ήταν κομβικός στη νίκη της ομάδας του, ενώ μετά το τέλος του ματς μίλησε για τον Greek Freak και την αυτοθυσία που επέδειξε αγωνιζόμενος με διάστρεμμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Γιάννης βγήκε και τα έδωσε όλα για μας. Ο αστράγαλός του ήταν ήδη πριν το ματς σε κακή κατάσταση, αλλά έπαιξε τρομερά στην πρώτη περίοδο και στις αρχές της δεύτερης περιόδου μέχρι να τραυματιστεί. Έδωσε ό,τι είχε για μας και εμείς δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε στον συμπαίκτη μας γι’ αυτό. Απόψε καταφέραμε να του σταθούμε και να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζουμε να είναι μαζί μας στο επόμενο ματς κι αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει και πάλι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θα πρέπει να παλεύουμε το ίδιο σκληρά σε κάθε αγώνα για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στα playoffs».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ