Θάντερ : Δίνουν Πολ και πάνε για ολικό rebuild

Θάντερ : Δίνουν Πολ και πάνε για ολικό rebuild

Έτοιμοι να δώσουν τον σούπερ σταρ της ομάδας Κρις Πολ, με σκοπό να κάνουν ολικό rebuild είναι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ήταν αδιαμφισβήτητα η ευχάριστη έκπληξη του φετινού NBA. Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν ήταν αρκετά υποτιμημένη στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, καθώς συγκέντρωνε 0,2% πιθανότητες να λάβει μέρος στα playoffs.

Οι Θάντερ ωστόσο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και με μπροστάρη τον ακούραστο Κρις Πολ κατάφεραν να μπουν στα playoffs του Ορλάντο, ενώ λίγο έλειψαν να πετάξουν εκτός τους Ρόκετς των Χάρντεν και Γουέστμπρουκ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο game 7.

Η ομάδα της Οκλαχόμα ωστόσο θέλει να κάνει ολικό rebuild με κάθε κόστος. Σύμφωνα με τα Μέσα της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, οι Οκλαχόμα φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον Κρις Πολ με ανταλλαγή, ενώ θα βγάλουν στην trade list και τους Άνταμς, Σρέντερ.

«Όταν οι Θάντερ σκεφτούν να προχωρήσουν από τον Κρις Πολ, αυτή θα είναι μία κίνηση, όταν πρόκειται να πατήσουν το κουμπί της επαναφοράς. Τότε νομίζω ότι θα αρχίσουν να κατεδαφίζουν μερικά από τα κομμάτια. Ο Σρέντερ θα φύγει. Ο Άνταμς ίσως αποχωρήσει και θα αρχίσουν την πρώτη τους ανοικοδόμηση από τότε που μετακόμισαν στην πόλη της Οκλαχόμα» δήλωσε ο Ρόις Γιανγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ