Ο Greek Freak, οι Κλίπερς και ο… Πολ

Ο Greek Freak, οι Κλίπερς και ο… Πολ

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφορικά με το μέλλον του Γιάννη Αντετοκουνμπο στους Μπακς

Οι Μπακς από το βράδυ της Τρίτης είναι εκτός τελικών της Ανατολής του ΝΒΑ. Το γεγονός αυτό πυροδότησε απευθείας φήμες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μέλλον του. Ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του ότι θέλει να παραμείνει στο Μιλγουόκι. Του αρέσει η ομάδα, γνωρίζει ότι εκεί αναδείχθηκε και ότι ο οργανισμός των Μπακς ήταν η αιτία που έγινε αυτό που είναι τώρα.
Το καλοκαίρι όμως είναι κρίσιμο. Είτε μένει και ζητάει πράγματα από τους Μπακς, είτε ζητάειο ανταλλαγή γιατί δεν γίνεται, παρότι με MAX συμβόλαιο 250 εκατομμυρίων να είναι δέσμιος των Μπακς.

Για αυτό και τόσο καιρό ακούγονται τα ονόματα των Χιτ και των Ουόριορς ως πιθανές ομάδες για να τον αποκτήσουν.
Πλέον όμως μία νεά φέρεται να μπλέκει στο παιχνίδι για το trade του. Ο λόγος για τους Λος Άντζελες Κλίπερς οι οποίοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να κυνηγήσουν το… μπαμ με την απόκτηση του Γιαννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με το Bleacher Report, o Έλληνας σταρ είναι το ιδανικό… κούμπωμα για τον Καουάι Λέοναρντ, σε ένα σενάριο που προυποθέτει την «τράμπα» του Πολ Τζορτζ.

Ο Γιάννης είπε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τους Μπακς. Στην πιθανότητα όμως της μετακόμισης στο Λος Άντζελες και σε ένα σύνολο ικανό για το δαχτυλίδι; Κανείς δεν γνωρίζει αν θα αλλάξει μυαλά υπό αυτές τις συνθήκες.

Για να απετραπεί από ένα παρόμοιο σενάριο, ο Γιάννης Θα χρειαστεί στο πελυρό του έναν παίκτη-κράχτη στους Μπακς. Έναν αθλητή ικανό να τον κρατήσει στο Μιλγουόκι και θα του δημιουργήσει την ασφάλεια πως μπορεί να διεκδικήσει το δαχτυλίδι.

Η συνθήκη που φέρνει εκτός Οκλαχόμα τον Κρις Πολ σίγουραθ του άρεσε. Και για να συμβεί αυτό ο Έρικ Μπλέντσο δεν γίνεται να είναι παίκτης των Ελαφιών.

Οι Μπακς γνωρίζουν πως εάν ο θαυματουργός Πολ έρθει στην ομάδα θα την ανεβάσει επίπεδο. Τα τελευταία reports του ΝΒΑ αναφέρουν πως θα προσπαθήσουν να τον… χτυπήσουν για να δημιουργήσουν τριάδα φωτιά με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον.

Σενάριο που εάν γίνει, θα στείλει εκτός Μπακς τον Έρικ Μπλέντσο ο οποίος θα πληρώσει το μάρμαρο του αποκλεισμού από τους Μαϊάμι Χιτ στους ημιτελικούς της Ανατολής με 4-1.
Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Έρικ Μπλέντσο θα είναι σίγουρα μέρος του deal, αφού οι πιθανότητες να συνεχίσει στους Μπακς είναι ελάχιστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ