Μπακς : Δίνουν supermax συμβόλαιο στον Γιάννη, για ανταλλαγή ο Μπλέντσο

Μπακς : Δίνουν supermax συμβόλαιο στον Γιάννη, για ανταλλαγή ο Μπλέντσο

Οι Μπακς προχωρούν στην επόμενή τους μέρα, με τα Μέσα των ΗΠΑ να τονίζουν πως ο Greek Freak αναμένεται να δεχθεί πρόταση για πενταετές συμβόλαιο ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της post season και στο Μιλγουόκι η ομάδα σκέφτεται την επόμενη σεζόν.

Ο έγκυρος ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Σαμς Χαράνια, τόνισε λοιπόν πως στα σχέδια των Ελαφιών είναι μεσα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Και πώς να μην είναι ο Greek Freak. Όπως τονίζεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι Μπακς αναμένεται να του προσφέρουν επέκταση συμβολαίου με supermax που σημαίνει πενταετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές κοντά στα 250 εκατομμύρια δολάρια από τη σεζόν 2021/22.

Τι θα γίνει με το υπόλοιπο ρόστερ και τους προπονητές στους Μπακς; Αυτήν την στιγμή ο Μάικ Μπαντενχόλζερ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει. Βρίσκεται στον πάγκο από το 2018 και υπό τις οδηγίες του το Μιλγουόκι έχει γίνει ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.

Κάτι παρόμοιο όμως δεν θα συμβεί και με την περίπτωση του Έρικ Μπλέντσο. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν οι Μπακς στο πρόσωπό του, παρότι το 2019 του δόθηκε η ευκαιρία να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, το οποίο του απέφερε 15,6 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν που πέρασε, ενώ την σεζόν 2020-21 ήταν προγραμματισμένο να πάρει 16,8 εκατομμύρια.

Ο Μπλέντσο λοιπόν θα συμπεριληφθεί σε ανταλλαγή, είτε για να γλυτώσει το συμβόλαιό του το Μιλγουόκι ήταν για να έρθει ένας παίκτης που θα πλαισιώσει καλύτερα τους Μπακς της νέας εποχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ