Συνεχίζουν να τρελαίνουν κόσμο οι Χιτ (vid)

Συνεχίζουν να τρελαίνουν κόσμο οι Χιτ (vid)

Οι Χιτ επικράτησαν στην παράταση με 117-114 των Σέλτικς και έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να κλειδώνει τη νίκη με εντυπωσιακή τάπα στον Τζέισον Τέιτουμ.

Με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να σταματάει εντυπωσιακά τον Τέιτουμ σε προσπάθεια για κάρφωμα 2.5 δεύτερα πριν το τέλος, οι Χιτ επικράτησαν στην παράταση με 117-114 των Σέλτικς και έκαναν το 1-0 στον πρώτο τελικό της Ανατολής.

Το Μαϊάμι συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στη σειρά με τους Μπακς, τους οποίους και απέκλεισε με 4-1, με την ομάδα του Σπόελστρα μάλιστα να επιστρέφει από το -14 κατά τη διάρκεια του ματς και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Εκεί είχε δυο παίκτες – κλειδιά αφού ο Μπάτλερ στο 114-113 πέτυχε καλάθι και φάουλ και εν συνεχεία ο τεράστιος Μπαμ Αντεμπάγιο. Ο σέντερ των Χιτ σταμάτησε εντυπωσιακά τον Τέιτουμ στην προσπάθεια για κάρφωμα, κέρδισε το φάουλ, έβαλε μία στις δύο βολές και έτσι διαμόρφωσε το τελικό 114-117. Η ομάδα του Μαϊάμι κατάφερε να κάνει το 1-0 και να δείξει με το καλημέρα πόσο έτοιμη είναι για επιστροφή στους τελικούς.

Πρώτος σκόρερ για τους Χιτ ήταν ο Ντράγκιτς με 29 πόνους και τον ακολούθησαν οι Κρόουντερ που έκανε και μια εντυπωσιακή τάπα σε Ουόκερ με 22, ο Μπάτλερ με 20 και ο Αντεμπάγιο με 18 και την τάπα που έκρινε το ματς.

Για τους ηττημένους ο Τέιτουμ είχε 30 και για τα τελευταία τρία λεπτά ήταν ο πιο ψηλός παίκτης της ομάδας του, ο Σμαρτ ακολούθησε με 26 και ο Ουόκερ είχε 19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ