Πανικός στα αποδυτήρια των Σέλτικς, έβριζε και πετούσε αντικείμενα ο Σμαρτ!

Πανικός στα αποδυτήρια των Σέλτικς, έβριζε και πετούσε αντικείμενα ο Σμαρτ!

Καθόλου καλά δεν πήραν τη νέα ήττα από τους Χιτ στο στρατόπεδο των Σέλτικς, με τον Μάρκους Σμαρτ να κάνει έναν χαμό στα αποδυτήρια, βρίζοντας και πετώντας αντικείμενα στους συμπαίκτες του!

Τεταμένο φέρεται να είναι το κλίμα στο στρατόπεδο των Μπόστον Σέλτικς μετά τη νέα ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ, το οποίο φέρνει την ομάδα της Βοστόνης σε πολύ δύσκολη θέση. Ο αγώνας έδειχνε να εξελίσσεται καλά για τους Σέλτις, καθώς είχαν φτιάξει μια διαφορά 17 πόντων, ωστόσο η ψυχραιμία που έβγαλαν για ακόμη μια φορά οι Χιτ, έφερε τη μεγάλη ανατροπή ρίχνοντας σε εσωστρέφεια τους αντιπάλους…

Σύμφωνα με τα Μέσα των Αμερικανών, το κλίμα στα αποδυτήρια των Σέλτικς, «τινάχτηκε» μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Μάρκους Σμαρτ να φτάνει κυριολεκτικά στα «κόκκινα», καθώς άρχισε να εκτοξεύει αντικείμενα στους συμπαίκτες του, ενώ δεν ήταν και λίγα τα γαλλικά που ξεστόμισε!

«Οι παίκτες ήταν συναισθηματικοί, μετά από ένα σκληρό παιχνίδι, μια σκληρή ήττα», ανέφερε ο Μπραντ Στίβενς. Το γεγονός σχολίασε και ο Μπράουντονίζοντας: «Γι’ αυτό αγαπάμε τον Μάρκους, παίζει με πάθος, είναι φωτιά… Το χρειαζόμαστε αυτό. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στις οικογένειες, αλλά στηρίζουμε ο ένας τον άλλον γι’ αυτό που είμαστε. Πρέπει να πάρουμε αυτή την φωτιά στο Game 3»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ