Μιλγουόκι Μπακς : Απέλυσαν τον Κιντ

Μιλγουόκι Μπακς : Απέλυσαν τον Κιντ

Ο Τζέισον Κιντ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς κι έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του θα πορευθούν με νέο προπονητή από 'δω και πέρα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της απόλυσης του Τζέισον Κιντ από τους Μιλγουόκι Μπακς! Όπως μετέδωσε ο έγκυρος Άντριαν Βοϊοναρόφσκι, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έδιωξε τον Αμερικανό προπονητή, με τον συνεργάτη του, Τζο Πράντι να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για τον 44χρονο τεχνικό, καθώς οι Μπακς μετά το αρκετά καλό ξεκίνημα τους έχουν βρεθεί στην 8η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 23-22 και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλεί οφ. Πάντως, η είδηση της απόλυσης Κιντ έχει απογοητεύσει τον Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Κρις Χέινς.

Αυτό συμβαίνει διότι ο Κιντ είναι ο άνθρωπος που επέλεξε τον Έλληνα παίκτη για να γίνει ο ηγέτης των Μπακς και παράλληλα τον βοήθησε να «εκτοξεύσει» το παιχνίδι του. Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός προπονητής είχε αναλάβει την ομάδα του Μιλγούκι το καλοκαίρι του 2014 και μέχρι σήμερα είχε ρεκόρ 143-160.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ