Από τον Αντετοκούνμπο έμαθε ο Κιντ για την απόλυση του!

Από τον Αντετοκούνμπο έμαθε ο Κιντ για την απόλυση του!

Ο πρώην πλέον τεχνικός των Μπακς, Τζέισον Κιντ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Γιάννη λίγο πριν την απόλυση του με τον Έλληνα σούπερ σταρ να του ζητά να τον αφήσει να μεσολαβήσει μήπως και αλλάξει την απόφαση!

Έτοιμος να κάνει ότι περνούσε από το χέρι του για να αλλάξει την απόφαση της διοίκησης των Μιλγουόκι Μπακς να απολύσουν τον Τζέισον Κιντ ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην πια τεχνικός των «ελαφιών» μιλώντας στο ESPN.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς ήταν απογοητευμένος από την διαγραφόμενη απόλυση του Κιντ για αυτό λίγο πριν γίνει και επίσημα γνωστή επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να παρέμβει μήπως και μπορέσει να αλλάξει τις εξελίξεις.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε, coach, δεν είναι σωστό αυτό που θέλουν να σου κάνουν. Είναι έτοιμοι να σε απολύσουν. Με ρώτησε τι μπορεί να κάνει, αν πρέπει να καλέσει τους ιδιοκτήτες ή τον ατζέντη του. Εγώ απλώς του είπα πως αισθανόμουν πως ερχόταν αυτή η στιγμή. Του εξήγησα πως δεν υπήρχε κάτι που έπρεπε να κάνει και του ζήτησα μόνο να πει την αλήθεια. Τον ευχαρίστησα για το πόσο πιστός ήταν σε εμένα και του εξήγησα πως ήμουν ευτυχής για το γεγονός ότι τον προπόνησα και τον βοήθησα να γίνει αυτός που είναι σήμερα. Ξέρω πως όταν οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά, θα είναι ακόμη καλύτερος» τόνισε ο Τζέισον Κιντ αποκαλύπτοντας τον διάλογο με τον Αντετοκούνμπο λίγο πριν την απόλυση του από τον πάγκο των Μπακς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ