Πέλικανς – Μπουλς 132-128

Πέλικανς – Μπουλς 132-128

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, οι Πέλικανς νίκησαν τους Μπουλς με 132-128 στη δεύτερη παράταση, με τον Κάζινς να πετυχαίνει ένα μοναδικό triple-double!

Στο ομορφότερο ματς της βραδιάς οι Νιου Όρλεαν Πέλικανς πέτυχαν σπουδαία νίκη στη δεύτερη παράταση απέναντι στους Σικάγο Μπουλς με 132-128.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Ντε Μάρκους Κάζινς, ο οποίος σημείωσε ένα ονειρικό triple-double. Ο Boogie πάλευε μόνος του και τελικά κατάφερε να επικρατήσει καθώς σε 52 λεπτά πέτυχε 44 πόντους, μάζεψε 24 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ κι έκανε και 4 κλεψίματα.

Όσον αφορά το ματς ο Τζάστιν Χόλιντεϊ με δύο βολές στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας έστειλε το ματς στην παράταση, ενώ ο Μάρκανεν με τον ίδιο τρόπο οδήγησε την αναμέτρηση σε άλλο ένα έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί ο Κάζινς με δύο δικές του βολές κλείδωσε τη νίκη των Πέλικανς.

Πέρα από τον Κάζινς για τους νικητές που ανέβηκαν στο 25-21 ο Ντέιβις μέτρησε 34 και 9 ριμπάουντ, αλλά αποβλήθηκε και με 6 φάουλ. Για τους ηττημένους ο Γκραντ είχε 22 πόντους με 13 ριμπάουντ, ενώ τους ίδιους πόντους έβαλε και ο Λόπεζ, με τον Μάρκανεν να έχει 14 πόντους και 17 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=Rz2mKhaSaVY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ