Καθάρισαν Τζέιμς και Ντέιβις, «αγκαλιά» με την πρόκριση οι Λέικερς (vid)

Καθάρισαν Τζέιμς και Ντέιβις, «αγκαλιά» με την πρόκριση οι Λέικερς (vid)

Οι Λέικερς νίκησαν στο Game 4 τους Νάγκετς με 114-108, έκαναν το 3-1 στη σειρά και πλέον ψάχνουν μια νίκη σε τρία ματς για την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ.

Οι Λέικερς με τους ΛεΜπρον και Ντέιβις να σημειώνουν μαζί 60 πόντους, επικράτησαν των Νάγκετς με 108-114, έφτασαν στο 3-1 την σειρά και ψάχνουν μία νίκη για να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά το 2010 που κατέκτησαν και τον τελευταίο τους τίτλο.

Η ομάδα του LA είχε από την πρώτη στιγμή το προβάδισμα και δεν το άφησε ουσιαστικά ποτέ με τους Νάγκετς να παλεύουν ακόμα ένα ματς μέχρι το τέλος χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν.

Ο Ντέιβις, που γύρισε ελαφρά τον αστράγαλό του στα μισά της τελευταίας περιόδου, είχε 34 πόντους, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς μέτρησε 29 με 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Καθοριστικοί για την έκβαση του αγώνα οι 25 πόντοι από επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι «λιμνάνθρωποι».

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 32 πόντους (12/20 σουτ) ήταν απολαυστικός για το Ντένβερ, όμως ο Νίκολα Γιόκιτς έμεινε στους 16 με 6/13 σουτ και ταλαιπωρήθηκε πολύ με προβλήματα φάουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ