Λεμπρόν : «Θέλουμε δικαιοσύνη για την Μπριόνα Τέιλορ»

Λεμπρόν : «Θέλουμε δικαιοσύνη για την Μπριόνα Τέιλορ»

Τραγωδία χαρακτήρισε τα όσα διαδραματίζονται μετά τη δολοφονία της Μπριόνα Τέιλορ από αστυνομικούς στις ΗΠΑ, ο Λεμπρόν Τζέιμς

Το παιχνίδι με τους Νάγκετς θεωρούνταν κάτι… μακρινό στο μυαλό του Λεμπρόν Τζέιμς τη στιγμή που μιλούσε για την Μπριόνα Τέιλορ.

Ο «Βασιλιάς» μέσα σε πολύ φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα υπογράμμισε πως περιμένει δικαιοσύνη για την δολοφονία της Μπριόνα από αστυνομικούς στις ΗΠΑ, μέσα στο σπίτι της, χωρίς εκείνη να έχει κάνει το παραμικρό.

Αναλυτικά, ο Λεμπρόν υποστήριξε:

«Δεν είμαι καλά. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά. Χάσαμε την Μπριόνα, θέλουμε δικαιοσύνη. Όσο καιρό και αν πάρει, έχουν περάσει ήδη τόσες ημέρες, τόσα λεπτά, για την οικογένεια της, για την κοινότητα. Έχω μια κόρη και μια σύζυγο στο σπίτι και την μητέρα μου, έχω τόσες μαύρες γυναίκες στην ζωή μου και σκέφτομαι αν θα είναι εδώ την επόμενη ημέρα και αν πάθαιναν κάτι δεν θα συγχωρούσα ούτε τον εαυτό μου, ούτε αυτόν που το έκανε. Είμαστε εδώ, παίζουμε το παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αλλά την ίδια ώρα οι καρδιές μας είναι μαζί τους… είναι μια τραγωδία. Είναι μια τραγωδια και απλά ελπίζουμε για καλύτερες ημέρες. Ελπίζουμε για καλύτερες ημέρες με αγάπη και όχι μίσος»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ