Χιτ – Σέλτικς 125-113 : Ο Αντεμπάγιο έστειλε στους τελικούς το Μαϊάμι! (vid)

Χιτ – Σέλτικς 125-113 : Ο Αντεμπάγιο έστειλε στους τελικούς το Μαϊάμι! (vid)

Με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να κάνει πράγματα και θαύματα, οι Χιτ αποτελείωσαν τους Σέλτικς και προκρίθηκαν στους τελικούς του NBA. Εκεί που θα συναντήσουν τον ΛεΜπρόν και την παρέα του...

Και τώρα οι Λος Άντζελες Λέικερς για τους ψυχωμένους Χιτ! Το Μαϊάμι επικράτησε (125-113) των Σέλτικς στο Game 6 των τελικών της Ανατολής, έκανε το 4-2 και προκρίθηκε στους τελικούς του NBA.

Η φοβερή και τρομερή ομάδα του Σποέλστρα θα βρει απέναντί της, τον άλλοτε σταρ της. Τον άνθρωπο με τον οποίο κατέκτησε δύο χρυσά δαχτυλίδια. Τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Όσον αφορά το game 6, οι Μπόστον Σέλτικς το πάλεψαν, αλλά αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως το Μαϊάμι είναι πιο ομάδα και με μεγαλύτερο «βάθος» στο ρόστερ. Το σύνολο του Στίβενς πήρε προβάδισμα με 90-96 και κάπου εκεί, οι Χιτ τους έβαλαν τέλος στα όνειρα. Το Μαϊάμι απάντησε αρχικά με ένα σερί 6-0 για το 96-96 και λίγο αργότερα με ένα νέο σερί 9-0, ξεφεύγοντας με 116-102.

Οι Χιτ «καθάρισαν» την αναμέτρηση, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να κάνει… όργια. Ήταν παντού και είχε 32 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Μπάτλερ πρόσθεσε 22 πόντους, ενώ ο Χίρο είχε 19.

Από την άλλη, για τους Σέλτικς, ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 26 πόντους, ο Τζέισον Τέιτουμ 24 πόντους και 11 ασίστ και οι Κέμα Γουόκερ και Μάρκους Σμαρτ από 20 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ