Τέιτουμ : «Αγαπώ να παίζω για τους Σέλτικς»

Τέιτουμ : «Αγαπώ να παίζω για τους Σέλτικς»

Η ήττα-αποκλεισμός των Σέλτικς δεν απέτρεψε στον Τζέισον Τέιτουμ να εξυμνήσει τους συμπαίκτες και την ομάδα του.

Μπορεί οι Μποστον Σέλτικς να αποκλείστηκαν, μπορεί ο Τζέισον Τέιτουμ να έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο του δαχτυλίδι όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να εκφράσει τα συναισθήματα του για την ομάδα.

Οι «κέλτες» δεν τα κατάφεραν κόντρα στους ανώτερους Μαϊάμι Χιτ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη σειρά και την πρόκριση στους Τελικούς με 4-2. Ο νεαρός άσος των «πρασίνων», λίγο μετά το τέλος του αγώνα, έδειξε να είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας μάλιστα το πόσο του αρέσει να παίζει γι’ αυτή τη φανέλα.

Ο Τέιτουμ στο τελευταίο αυτό παιχνίδι, μέτρησε 24 πόντους, 11 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα αλλά και ένα μπλοκ. Σημαντικό να αναφερθεί πως σημείωσε μόνο 2 λάθη σε συνολικά 44 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέισον Τέιτουμ:

«Αλήθεια αγαπώ να παίζω γι’ αυτή την ομάδα. Το ευχαριστιέμαι. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό φέτος εκεί έξω. Αν έχεις προσδοκίες, αν θες να είσαι αυτός που θα τα καταφέρει, πρέπει σίγουρα να περάσεις από σκληρά και δύσκολα πράγματα, απ’ τα οποία μπορείς να μάθεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ