Με φανέλα Κόμπε οι Λέικερς για το… δαχτυλίδι

Με φανέλα Κόμπε οι Λέικερς για το… δαχτυλίδι

Οι Λέικερς αντιμετωπίζουν τους Χιτ στο Game 5 της σειράς και αποφάσισαν μιας και είναι ένα βήμα από τον τίτλο να φορέσουν εμφάνιση Κόμπι Μπράιαντ.

Oι Λέικερς θα έχουν τα ξημερώματα την πρώτη από τις τρεις ευκαιρίες τους να αναδειχθούν πρωταθλητές για 17η φορά στην ιστορία τους, φτάνοντας , στην κορυφή της σχετικής κατάταξης, τους Σέλτικς. Στην αρχή των τελικών η ομάδα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε το χρώμα για τις φανέλες που θα έπαιζαν σε κάθε παιχνίδι.

Έως το πέμπτο θα ήταν με τις μοβ, αλλά τώρα με την προοπτική να καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι και τον τίτλο, η ομάδα της Καλιφόρνιας ανακοίνωσε ότι θα φορέσει την «φανέλα Mamba», με την οποία δεν έχουν ακόμη χάσει (4-0).

Ο θάνατος του Κόμπε Μπράιαντ στις 26 Ιανουαρίου σηματοδότησε ολόκληρη τη νέα σεζόν για τους Λέικερς. Εάν οι Λέικερς χάσουν στο πέμπτο παιχνίδι εναντίον των Χιτ, το σχέδιο με την εμφάνιση της ομάδας στους υπόλοιπους τελικούς παραμένει ίδιο: στην έκτη θα παίξουν λευκά και υποθετικά στην έβδομη, πάλι με την φανέλα του Κόμπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ