All Star Game : Oι επιλογές του ΛεΜπρόν και του Κάρι

All Star Game : Oι επιλογές του ΛεΜπρόν και του Κάρι

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι αναδείχθηκαν αρχηγοί ως οι δύο παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από το μπασκετικό κοινό, έτσι έπρεπε να επιλέξουν τους σταρ που θα αγωνιστούν στο πλάι τους στο φετινό All Star Game.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Στεφ Κάρι έκαναν τις επιλογές τους μέσω Draft και το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα ροστερ των δύο ομάδων του NBA All-Star Game 2018.

Φέτος η διαδικασία με τις ομάδες άλλαξε, καθώς οι αρχηγοί, οι δύο πρώτοι σε ψήφους της Ανατολής (ΛεΜπρόν) και Δύσης (Κάρι) θα επέλεγαν εκείνοι τους συμπαίκτες τους.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το NBA δεν θέλησε να αποκαλύψει τη σειρά με την οποία επιλέχθηκαν οι παίκτες. Ο βασιλιάς ξεκίνησε πρώτος, κάτι που σημαίνει πως δεν προτίμησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως άμεση επιλογή, με τον Έλληνα σούπερσταρ να πηγαίνει στην πλευρά του Στεφ Κάρι.

Αναλυτικά οι δύο ομάδες:

Λεμπρόν Τζέιμς, ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Μπράντλεϊ Μπιλ, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Άντονι Ντέιβις, Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ, Κέβιν Λοβ, Βίκτορ Ολαντίπο, Κρίσταπς Πορζίνγκις, Τζον Ουόλ, Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Στεφ Κάρι, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζίμι Μπάτλερ, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Τζοέλ Εμπίντ, Ντρέιμοντ Γκριν, Τζέιμς Χάρντεν, Ολ Χόρφορντ, Ντάμιαν Λίλαρντ, Κάιλ Λόουρι, Κλέι Τόμπσον, Κάρλ Άντονι Τάουνς.

Βασικοί για την ομάδα του ΛεΜπρόν θα είναι οι Ίρβινγκ, Κάζινς, Ντέιβις και Ντουράντ, ενώ για τον Κάρι θα είναι ο Γιάννης, Εμπίντ, Ντε Ρόζαν και Χάρντεν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ