Σποέλστρα : «Θα το θυμόμαστε σε όλη την ζωή μας»

Σποέλστρα : «Θα το θυμόμαστε σε όλη την ζωή μας»

Απογοητευμένος από την ήττα στους τελικούς του ΝΒΑ με 4-2 από τους Λέικερς, εμφανίσθηκε -όπως είναι φυσικό- ο προπονητής των Μαϊάμι Χιτ, Ερικ Σποέλστρα.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην «αδελφοσύνη» που ενώνει την ομάδα του, τονίζοντας ότι αυτή η ανάμνηση θα συνοδεύσει τους παίκτες για «το υπόλοιπο της ζωής τους».

«Δεν καταφέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αλλά ήθελα να υπενθυμίσω στα παιδιά, ότι θα θυμούνται εκείνες τις στιγμές που είμαστε μαζί όλη τη ζωή τους. Αυτή η αδελφοσύνη των αποδυτηρίων -ό,τι κι αν συμβεί το μέλλον- θα μας συνοδεύσει για το υπόλοιπο της ζωής μας», επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Βρίσκεστε σε αυτήν την επιχείρηση, ώστε να μπορείτε να κάνετε παρέα με ανθρώπους σαν κι αυτούς. Αυτοί οι τύποι ήταν ανταγωνιστικοί, πολλοί από αυτούς δεν ήταν σχεδόν ποτέ απόλυτα έτοιμοι.

Πιθανώς δεν έπρεπε να είχαν παίξει, αλλά αυτό είναι αυτή η ομάδα. Όλοι θέλουν να είναι εκεί, ο ένας για τον άλλον. Έχουμε μια πολύ υπερήφανη και ανταγωνιστική ομάδα. Κανείς από εμάς δεν σχεδίαζε να χάσει. Μου πήρε λίγα λεπτά για να βρω τα λόγια, που ήθελα να πω στην ομάδα. Τα παιδιά είναι πολύ απογοητευμένα. Μπορείτε να το φανταστείτε. Αλλά για άλλη μια φορά, οι αναμνήσεις θα ξεπεράσουν τον τελικό. Ωστόσο η απώλεια προκαλεί απογοήτευση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ