Ντράγκιτς : «Οι τελευταίες μέρες ήταν κόλαση»

Ντράγκιτς : «Οι τελευταίες μέρες ήταν κόλαση»

Ο Σλοβένος γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του αλλά και στη θέληση να δώσει το παρών στους τελικούς.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό στο πέλμα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε τους Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς του NBA. Ο Σλοβένος αναφέρθηκε μετά την κατάκτηση των Λέικερς, για τις τελευταίες μέρες, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν εφιαλτικές.

Μάλιστα, μίλησε για την θέλησή του να είναι παρών ενώ έκανε όσες θεραπείες γινόταν για να τα καταφέρει. Τέλος, παραδέχθηκε την ανωτερότητας της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς και τόνισε πως δίκαια κατέκτησαν τον τίτλο.

Αναλυτικά είπε: «Οι ελπίδες να παίξω δεν ήταν πολλές, αλλά το πάλεψα. Έκανα όσες θεραπείες μπορούσα. Δεν ένιωθα καλά, αλλά ήθελα να είμαι εκεί. Οι τελευταίες μέρες για μένα ήταν κόλαση. Να θες να βοηθήσεις την ομάδα σου και να μην μπορείς να παίξεις στους τελικούς.

Χρειαζόμουν χρόνο, αλλά αυτός δεν υπήρχε. Παλέψαμε, αλλά οι Λέικερς ήταν καλύτεροι. Θα θυμόμαστε για πάντα αυτές τις στιγμές και θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για τον διεθνή μπασκετμπολίστα, μίλησε και ο προπονητής των Λέικερς, Έρικ Σπόελστρα, λέγοντας: «Ήταν τρελό που βγήκε κι έπαιξε. Δεν έπρεπε να το κάνει. Όμως από τη μέρα που τραυματίστηκε μού έστειλε μήνυμα τα ξημερώματα και μου έλεγε να μην τον… ξεχάσω.

Μας παρακαλούσε να παίξει παρότι οι γιατροί το απέκλεισαν. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα του, πόσο θέλει να προσφέρει στην ομάδα. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και άνθρωπος και είναι τιμή μου να είμαι προπονητής του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ