Πρώτο φαβορί για τη νέα σεζόν οι Λέικερς, τρίτο οι Μπακς (pic)

Πρώτο φαβορί για τη νέα σεζόν οι Λέικερς, τρίτο οι Μπακς (pic)

Οι πρωταθλητές Λέικερς είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο και για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Δεύτερο οι Κλίπερς, τρίτο οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη «φούσκα» επικρατώντας με 4-2 των Χιτ και κατέκτησαν το 17ο δαχτυλίδι της ιστορίας τους.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την παρέα του, ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες στοιχηματικές αποδόσεις για την επόμενη σεζόν, με τους λιμνάνθρωπους να είναι και πάλι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Λέικερς θα έχουν και τη νέα σεζόν τον Βασιλιά, ενώ εφόσον αποφασίσει να μείνει ο Άντονι Ντέιβις θα είναι αναμφίβολα contenders και το 2020-21. Από εκεί και πέρα οι στοιχηματικές εταιρείες έδωσαν και τις πιθανότητες των υπολοίπων ομάδων για το πρωτάθλήμα της νέας σεζόν και δεύτερο φαβορί είναι οι Κλίπερς του Λέοναρντ και του Τζορτζ, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν οι Μπακς του δικού μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γουόριορς που θα έχουν στη διάθεση τους και πάλι τους Κάρι και Τόμπσον είναι 6ο φαβορί, ενώ στην 5η θέση συναντάει κανείς τους Νετς, όπου θα είναι απολύτως καλά στην υγεία τους οι Ντουράντ και Ίρβινγκ.

Δείτε τις αποδόσεις για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ